Városlista
2020. február 29, szombat -

Hírek

2020. Január 22. 09:45, szerda | Sport

Szujó Zoltán bocsánatot kért

Szujó Zoltán bocsánatot kért

Szujó Zoltán volt szerda reggel az M4 Sport Sporthíradójának vendége. A korábbi Forma–1-es kommentátor májusban távozott csatornától, most azért tért vissza, hogy elnézést kérjen azoktól, akiket megbántott.

„Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezető miniszter felkért, hogy legyek egy csapat tagja, amely megalkotja a magyarországi autó-motorsport fejlesztési stratégiát. Ez egy rendkívül megtisztelő feladat, ahhoz, hogy ez a stratégia jó irányba menjen és megvalósuljon, összefogásra van szükség. Sok szereplője van ennek a területnek, létesítmények vezetői, a versenyzők, a szövetségek. Nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítanék fel úgy, hogy az én szakmai életemben is vannak elvarratlan szálak, kibeszéletlen konfliktusok" - jelentette ki Szujó Zoltán.

„Hiszek a párbeszéd erejében, de volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogy ha bárkit megbántottam az M4 Sportnál, amelyet Székely Dávid csatornaigazgató vezet, illetve a közmédiánál, akkor elnézést kérek.
Van egy ügy, amely számomra is nagyon fontos, nem szeretnék akadálya lenni annak, hogy ez az ügy eljusson a nyilvánossághoz, hiszen az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autósport világának híreit a nézők elé tárja.
Azért itt Michelisz Norbertek, Kiss Norbertek szólalnak meg hétvégéről hétvégére, magas szintű szakmai munka folyik. A gondolkodásban odáig jutottam, hogy példával szeretnék elöl járni, és teljesen őszintén elnézést kérek azoktól, akiket megbántottam."- fejette ki.

Szujó Zoltán a távozás hétvégéjén történteket egy autóversenyző banális hibájához hasonlította, amit egyszer elkövet, aztán tanul belőle.

„Nyilván máshogy kezelnék bizonyos helyzeteket és konfliktusokat. (....) Az emberrel az élet próbál megtaníttatni dolgokat, ha nem veszi észre ezeket a jeleket, nem fejlődik. Maximálisan másképp kezelnék helyzeteket és konfliktusokat, ez egyértelmű."

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 12:42, péntek | Sport

Motorbalesetben életét vesztette a fiatal olimpiai bajnok sportoló

Motorbalesetben meghalt az argentinok ifjúsági olimpiai bajnok gerelyhajítója, Braian Toledo – írja a Blikk a A NY City Post információira hivatkozva.

2020. Február 27. 07:29, csütörtök | Sport

Szabó Krisztián: Rengeteg a teendő, ami kifizetődni látszik

Elkezdődött a kemény munka, érkeznek a jó hírek, alakul a háromszoros bajnok Csomós Miklós- Nagy Attila páros éve. Csapatvezetőjükkel, Szabó Krisztiánnal beszélgettünk.

2020. Február 27. 07:04, csütörtök | Sport

Visszavonult Marija Sarapova volt világelső teniszező

Visszavonult Marija Sarapova ötszörös Grand Slam-tornagyőztes, korábbi világelső teniszező.

2020. Február 25. 11:57, kedd | Sport

Elmarad Sopron Euroliga meccse a koronavírus miatt!

Az észak-olaszországi koronavírus-járvány miatt a semleges helyszínre, Ljubljanába sem utazik el a Sopron Basket női kosárlabdacsapata az olasz Schio elleni Euroliga-mérkőzésre.