Városlista
2021. március 1, hétfő - Albin

Hírek

2018. Július 05. 18:46, csütörtök | Bulvár

Szulák Andrea Hyundai nagykövet lett

Szulák Andrea Hyundai nagykövet lett

Kedden délután kislányával, Rozinával érkezett meg Szulák Andrea EMeRTon-díjas színművésznő, énekesnő a hatvani Hyundai Márkakereskedésbe.

A művésznő már korábban beleszeretett a Hyundai Tucson típusú autóba, melyet a hatvani szalon egy sajátos konstrukció keretein belül az énekesnő rendelkezésére is bocsátott kedden.

Az autót nagy várakozások közepette leplezték le a művésznőnek, aki nagyon izgult már, hogy végre meglássa a család új szerzeményét. Az énekesnőt a márkakereskedésben virággal és tortával is meglepték, s ettől kezdve Szulák Andrea hivatalosan is a márka nagykövetének számít.

Ezek után pedig eljött a pillanat, hogy a művésznő és a kislánya végre kipróbálhassa az új autót, valamint kívül-belül is alaposan megismerkedjenek a négykerekűvel. A művésznő már 17 éves kora óta vezet, mint mondta: számára a mindennapokban elengedhetetlen kellék egy kényelmes, tágas autó. – Azon túl, hogy nagyon jó navigációs rendszere van az autónak, külsőleg a letisztult, modern vonalak, illetve a kellemes színárnyalat miatt tetszett meg a gépjármű – mondta Szulák Andrea énekesnő.

Miután a szakemberek minden hasznos információt elmondtak a színésznőnek, és megfelelően tájékoztatták az autó használatáról, nem volt más hátra, minthogy az énekesnő kislányával kiguruljon a márkakereskedés kapuin, hogy ezentúl a család az új autóval szelje az utakat.

Forrás: hatvanihirlap.hu - Lukács Mónika

Fotók: Albert Péter

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött