Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Július 05. 18:46, csütörtök | Bulvár

Szulák Andrea Hyundai nagykövet lett

Szulák Andrea Hyundai nagykövet lett

Kedden délután kislányával, Rozinával érkezett meg Szulák Andrea EMeRTon-díjas színművésznő, énekesnő a hatvani Hyundai Márkakereskedésbe.

A művésznő már korábban beleszeretett a Hyundai Tucson típusú autóba, melyet a hatvani szalon egy sajátos konstrukció keretein belül az énekesnő rendelkezésére is bocsátott kedden.

Az autót nagy várakozások közepette leplezték le a művésznőnek, aki nagyon izgult már, hogy végre meglássa a család új szerzeményét. Az énekesnőt a márkakereskedésben virággal és tortával is meglepték, s ettől kezdve Szulák Andrea hivatalosan is a márka nagykövetének számít.

Ezek után pedig eljött a pillanat, hogy a művésznő és a kislánya végre kipróbálhassa az új autót, valamint kívül-belül is alaposan megismerkedjenek a négykerekűvel. A művésznő már 17 éves kora óta vezet, mint mondta: számára a mindennapokban elengedhetetlen kellék egy kényelmes, tágas autó. – Azon túl, hogy nagyon jó navigációs rendszere van az autónak, külsőleg a letisztult, modern vonalak, illetve a kellemes színárnyalat miatt tetszett meg a gépjármű – mondta Szulák Andrea énekesnő.

Miután a szakemberek minden hasznos információt elmondtak a színésznőnek, és megfelelően tájékoztatták az autó használatáról, nem volt más hátra, minthogy az énekesnő kislányával kiguruljon a márkakereskedés kapuin, hogy ezentúl a család az új autóval szelje az utakat.

Forrás: hatvanihirlap.hu - Lukács Mónika

Fotók: Albert Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.