Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2018. Február 07. 19:15, szerda | Külföld

Születésnapján csapott bele Marsi Anikó gépébe a villám

Születésnapján csapott bele Marsi Anikó gépébe a villám

Barcelonából tartott hazafelé a születésnapján, attól félt, talán ez lesz az utolsó útja.

Marsi Anikó mostanában sokat repül, hogy elég időt tölthessen családjával. A Mokka stúdiójában elmesélte, hogy hétfő délelőtt Barcelonából tartott hazafelé, amikor villám csapott a repülőgépbe. A műsorvezető elmondta, átaludta az egészet, a pilóta hangjára ébredt fel, aki tájékoztatta az utasokat, hogy vissza kell fordulniuk, majd kényszerleszállást hajtottak végre.

Az újságíró, teleíziós műsorvezető elmondta, hogy mivel gyorsan történtek az események, senki nem esett pánikba, de amikor felocsúdott, remélte, hogy nem ez lesz az utolsó repülőútja. Nem volt ezzel egyedül, hiszen még a földetérés előtt telefont ragadtak az utasok, és felhívták szeretteiket. Mint mondta: az esti műsorkezdésre már nem ért vissza, maradt 8 órája, hogy valamivel meglepje magát a születésnapjára, hiszen most ünnepelte a 43.-at, de inkább a repülőtéren várta meg gépe indulását.

Forrás: life.hu

Fotó: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 12:03, csütörtök | Külföld

Meghaladta a 12 milliót a koronavírus-fertőzöttek száma

A világon 12 012 720 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 548 914, a gyógyultaké pedig 6 562 679 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem csütörtöki adatai szerint.

2020. Július 09. 08:10, csütörtök | Külföld

Megtartják a tűzijátékot Párizsban a nemzeti ünnepen, de közönség nélkül

Megtartják Párizsban a legnagyobb nemzeti ünnepen, a francia forradalom kitörésének évfordulóján, július 14-én a tűzijátékot az Eiffel-toronynál, de a koronavírus-járvány miatt közönség nélkül

2020. Július 09. 06:12, csütörtök | Külföld

Meghaladta a hárommilliót a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

Meghaladta a hárommilliót a koronavírus-fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, és a járvány már több mint 131 ezer emberéletét követelt - közölte szerdán a baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház.

2020. Július 08. 17:09, szerda | Külföld

Francia miniszterelnök: Nem lesz újabb karantén

Az új francia miniszterelnök, Jean Castex kizárta annak a lehetőségét, hogy ismét általános karantént vezet be a kormány, ha újból erőre kap a koronavírus-járvány Franciaországban.