Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2010. Július 16. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Születésnapján végzett magával az énekesnő

Születésnapján végzett magával az énekesnő

Románia legnépszerűbb popsztárja úgy döntött, hogy negyvenhárom év bőven elég volt neki, és ezért halálos adag gyógyszert tömött magába.

Valóságos gyásznap alakult ki tegnap Romániában, miután az ország egyik kedvence végzett magával. Madalina Manole megvárta, míg férje reggel elviszi otthonról egyéves fiúkat, majd beszedte az összes gyógyszert, amit otthon talált. Utolsó erejéből még küldött egy SMS-t párjának, amiben bocsánatot kért a tettéért. Ura pedig hiába sietett azonnal haza, már nem lehetett megmenteni Madalinát. A történteket még tragikusabbá teszi, hogy a népszerű énekesnő negyvenharmadik születésnapján oltotta ki az életét.

 


A külsejével is rengeteg rajongót szerző Manole néhány héttel korábban egyszer már ugyancsak megpróbálta túladagolni magát, de akkor idejében rátaláltak. Ennek ellenére a rendőrség még nem zárta ki a gyilkosság lehetőségét, és a nyomozás jelenlegi szakaszában a férje is gyanúsított. A helyi szakértők szerint ugyanis szokatlan, hogy valaki a bejárati ajtóhoz vezető folyosón kövessen el öngyilkosságot. Mert így fennáll a veszélye, hogy könnyen meglátja valaki, és akkor nem sikerül a szörnyű terve. Emellett a telefonba is elég kevesen szoktak búcsúlevelet írni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 16:05, szerda | Bulvár

Nick Mason, LP és Marcus Miller is fellép idén a Budapest Parkban

Nick Mason, a Pink Folyd dobosa zenekarával június 22-én a Budapest Parkban játszik, mellette LP (július 8.) és Marcus Miller (július 15.) koncertjét is bejelentették szerdán a szervezők.

2020. Február 19. 06:30, szerda | Bulvár

Új-zélandi koncertjeit is lemondta Elton John

Elton John tüdőgyulladása miatt a hétre tervezett további két fellépését is lemondta Új-Zélandon. A brit sztár azonban megígérte, hogy visszatér és jövő januárban megtartja az elmaradt koncerteket.

2020. Február 18. 19:52, kedd | Bulvár

Natalia Oreiro Evita szerepébe bújik

Tévésorozat készül az argentin Eva Perón életéről és haláláról, a főszerepben az itthon is ismert Natalia Oreiro lesz látható.

2020. Február 18. 18:12, kedd | Bulvár

Ozzy Osbourne lefújta turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.