Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2010. Július 16. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Születésnapján végzett magával az énekesnő

Születésnapján végzett magával az énekesnő

Románia legnépszerűbb popsztárja úgy döntött, hogy negyvenhárom év bőven elég volt neki, és ezért halálos adag gyógyszert tömött magába.

Valóságos gyásznap alakult ki tegnap Romániában, miután az ország egyik kedvence végzett magával. Madalina Manole megvárta, míg férje reggel elviszi otthonról egyéves fiúkat, majd beszedte az összes gyógyszert, amit otthon talált. Utolsó erejéből még küldött egy SMS-t párjának, amiben bocsánatot kért a tettéért. Ura pedig hiába sietett azonnal haza, már nem lehetett megmenteni Madalinát. A történteket még tragikusabbá teszi, hogy a népszerű énekesnő negyvenharmadik születésnapján oltotta ki az életét.

 


A külsejével is rengeteg rajongót szerző Manole néhány héttel korábban egyszer már ugyancsak megpróbálta túladagolni magát, de akkor idejében rátaláltak. Ennek ellenére a rendőrség még nem zárta ki a gyilkosság lehetőségét, és a nyomozás jelenlegi szakaszában a férje is gyanúsított. A helyi szakértők szerint ugyanis szokatlan, hogy valaki a bejárati ajtóhoz vezető folyosón kövessen el öngyilkosságot. Mert így fennáll a veszélye, hogy könnyen meglátja valaki, és akkor nem sikerül a szörnyű terve. Emellett a telefonba is elég kevesen szoktak búcsúlevelet írni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban