Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. November 16. 12:18, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

Karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ).

A tájékoztatás szerint ebben az időszakban nem lesz lehetőség e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, valamint egyenleget feltölteni interneten keresztül bankkártyával.
Nem lehet majd ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni személyesen az ügyfélszolgálati irodákban és a NÚSZ viszonteladó partnereinél, illetve nem lesz lehetőség e-matricát vásárolni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül, SMS-ben, weben és applikációval sem.
A szolgáltató ezért azt kéri, hogy az érintettek az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg még a karbantartás előtt, a díjköteles útszakaszra való felhajtáskor ugyanis már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal.
A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleket nem érinti, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel - közölte a NÚSZ.

Címkék: e-útdíj, e-matrica

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.