Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Szeptember 27. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Szupersiker lett a Mamma Mia! - Mit röstell ezen Colin Firth?

Szupersiker lett a Mamma Mia! - Mit röstell ezen Colin Firth?

Afrikában töltötte kora gyermekkorát, Amerikában és Angliában járt iskolába. Az angol közönség a Büszkeség és balítélet című tévés minisorozat Mr. Darcyjaként szerette meg, és sokan ma is ezzel a szereppel azonosítják. Colin Firth

"Tizennégy évesen rájöttem, hogy tudok játszani, és ha folytatom, nem kell olyan munkákat vállalnom, amikre az iskolában készítenek fel. Kaptam állást egy londoni színházban: telefonos kapcsolótáblán kellett gombokat nyomogatnom. Jó sokáig bámultam így a semmibe, mire egy castingos ember segített bejutnom egy színiiskolába" - emlékezik a kezdetekre Colin Firth, aki a Mamma Mia!-ban megmutathatta, mer és tud is bohóckodni.

"Mint minden kamasz fiúnak, nekem sem az ABBA volt a kedvencem. Imádtam a könnyűzenét, még játszottam is egy nem túl jó együttesben. Röstellem, hogy dalra fakadtam ebben a filmben, de tény, hogy van valami furcsa lazaság az ABBA számaiban, amitől néhány hangjegy után felenged az ember, még akkor is, ha a Wagner-operák vagy a Sex Pistols a kedvencei! A forgatáson emiatt naponta nyolcszor éreztem úgy, hogy innen nincs tovább. Stellan Skarsgaard barátom is így élte át az egész cécót. Döbbenten néztünk egymásra: Mi a fenét művelünk itt?"

A film világsiker lett csakúgy, mint a Bridget Jones. A színész mégsem költözött Hollywoodba.

"Nem kapkodtak annyira utánam. Nem hazafiságból maradtam Angliában. Jobban beindulok azokra a történetekre, amik abból a környezetből sarjadnak, amelyben élek. Ha Amerikában élnék, művészi értelemben úgy érezném magam, mint a partra vetett hal" - vélekedik Colin Firth.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.