Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2019. Szeptember 26. 20:18, csütörtök | Helyi

Találkozások - kiállításmegnyitó

Találkozások - kiállításmegnyitó

Csütörtökön este nyílt meg Marcali Gábornak, a Győr+ Média fotóriporterének és Andre Mennesker ingolstadti fotóművésznek "Találkozások- Begegnungen" című közös fotókiállítása, a Magyar Ispitában.

A kiállítást Dr. Fekete Dávid- Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitotta meg, köszöntőt mondott Grászli Bernadett - a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatónője és Jürgen Köhler- az ingolstadti Kulturális Hivatal vezetője.

A testvérvárosi szerződés megkötése 2008. november 8-án Ingolstadtban, Győrben 2008. november 17-én került sor, mély barátság alakult ki a két város köött. Ez a közös fotókiállítás nagyszerű alkalmat kínál arra, hogy visszatekinthessenek az elmúlt évekre.

A kiállítás kapcsán mindkét város egy-egy fotóst küldött el az illető testvérvárosba. Hogy milyen motívumokat kapott lencsevégre az ingolstadti Andre Mennesker Győrben és Marcali Gábor Ingolstadtban, megtekinthetik a tárlaton.

A kiállítás 2019. szeptember 26. és október 13. között tekinthető meg keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.