Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Szeptember 07. 17:00, kedd | Helyi
Forrás: Piktor festékbolt

Talma és a Henkel a Piktorban

Talma és a Henkel a Piktorban

Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző lesz a Piktor festékbolt vendége szeptember 10-én, pénteken. Talma a Henkel cég reklám arcaként érkezik Győrbe, és közreműködésével mutatják be a „LOCTITE, A felragasztott ember” produkció

Egész szeptemberben óriási HENKEL kedvezmények várják a vásárlókat a Piktorban. Minden ragasztás-technikai termékre 10 % kedvezményt nyújtanak (kivéve az akciós újságban megjelent termékekre, mert azoknál az akció még ennél is jelentősebb). Aki bármilyen HENKEL terméket vásárol szeptember 6. és 10. között a Piktorban ajándékot is kap. Értékhatártól függően tollat, jegyzetfüzetet, pólót, zuhanyrádiót, vagy az idei labdarúgó világbajnokság hivatalos labdáinak egyikét.

Hétfőn bemutatkoztak a HENKEL szerelési ragasztói a „szomszéd ajánlásával", kedden a megújult CIMSEC hidegburkolati segédanyagokról tájékoztatnak a cég szakemberei, szerdán vízszigetelési- és betonjavítási anyagokról kérdezhetnek az érdeklődők, csütörtökön a METYLAN tapétaragasztók kerülnek a középpontba, pénteken eddig bemutatkozik a szuper erős LOCTITE ragasztó, Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző ajánlásával. „Talma" 15.00-17.00-ig lesz a Piktor festékbolt vendége."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.