Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Május 01. 14:35, szombat | Sport
Forrás: NSO

Talmácsi biztatóan kezdett Jerezben

Talmácsi biztatóan kezdett Jerezben

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának első szabadedzésén a Moto2-ben szereplő Talmácsi Gábor a második legjobb időt érte el. A leggyorsabbnak a spanyol Alex Debón bizonyult, aki mintegy fél másodperccel volt jobb Talmács

Az idénynyitó Katari Nagydíjon kilencedik helyen végző Talmácsi a tréning első felében még nem villogott, az edzés vége felé közeledve pedig egyre hátrébb csúszott a rangsorban. Az utolsó percekben viszont megmutatta, hogy vele is kell majd számolni, előbb a hatodik, majd utolsó mért körén a második legjobb időt motorozta.

Az edzést uraló Debónt így sem tudta megközelíteni - a spanyol majdnem fél másodperccel volt jobb nála -, ám az amerikai Kenny Noyes elé be tudott jönni. A katari versenyt megnyerő Soja Tomizava csak a 14. időt futotta.

Mint korábban megírtuk, a MotoGP-ben Casey Stoner, a 125 köbcentiseknél Pol Espargaró volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Az idény során egyébként ezen kívül még három nagydíjat rendeznek Spanyolországban: július 4-én Barcelonában, szeptember 19-én az aragóniai Alcanizban bőgnek fel a motorok, a szezon utolsó futamára pedig Valenciában kerül sor november 7-én.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.