Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2018. Április 09. 08:46, hétfő | Bulvár

Tanárnak álltak a modellek

Tanárnak álltak a modellek

Tudhatjuk, hogy Weisz Fanni már egy jó ideje modelliskolában tanít, de idén Szick Petra modell, volt szépségkirálynő is csatlakozott hozzá.

“Az igazság az, hogy már tavaly is volt alkalmam tanítani egy modell suliban, ahol Fanni is szintén tanár volt, de azt abbahagytam időhiány miatt. Idén egy barátnőm Csillag, felkeresett, hogy néhány órán keresztül helyettesítsem őt az óráin, így kerültem ismét a “tanári székbe”.

Mondhatni, hogy amolyan helyettesítő tanár szerepét töltöm be a suliban, de nagyon élvezem, és a gyerekek is. Szuper érzés amikor fiatal leendő modelleknek adod át a több éves tapasztalatod.

Nagyon jó a tanári kar, hisz csupa híres emberektől tanulhatnak a fiatalok pl: Weisz Fanni, Szabó Csillag vagy Polgár Dotti.

A legutóbbi órámra pedig vittem egy sztárvendéget is Sefcsik Dominiket aki a középsuli.hu sorozat egyik főszereplője. Nagy sikere volt a gyerekek körében.”- mesélte Szick Petra

Forrás: vidamcsapat.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.