Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2018. Április 09. 08:46, hétfő | Bulvár

Tanárnak álltak a modellek

Tanárnak álltak a modellek

Tudhatjuk, hogy Weisz Fanni már egy jó ideje modelliskolában tanít, de idén Szick Petra modell, volt szépségkirálynő is csatlakozott hozzá.

“Az igazság az, hogy már tavaly is volt alkalmam tanítani egy modell suliban, ahol Fanni is szintén tanár volt, de azt abbahagytam időhiány miatt. Idén egy barátnőm Csillag, felkeresett, hogy néhány órán keresztül helyettesítsem őt az óráin, így kerültem ismét a “tanári székbe”.

Mondhatni, hogy amolyan helyettesítő tanár szerepét töltöm be a suliban, de nagyon élvezem, és a gyerekek is. Szuper érzés amikor fiatal leendő modelleknek adod át a több éves tapasztalatod.

Nagyon jó a tanári kar, hisz csupa híres emberektől tanulhatnak a fiatalok pl: Weisz Fanni, Szabó Csillag vagy Polgár Dotti.

A legutóbbi órámra pedig vittem egy sztárvendéget is Sefcsik Dominiket aki a középsuli.hu sorozat egyik főszereplője. Nagy sikere volt a gyerekek körében.”- mesélte Szick Petra

Forrás: vidamcsapat.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 17:00, péntek | Bulvár

Már készül Kulka Jánossal az Átjáróház

Elindult Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház romantikus vígjáték forgatása, amely a produkció közleménye szerint egy széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern szerelmes film lesz.

2020. Február 28. 16:08, péntek | Bulvár

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

Nem Steven Spielberg rendezi meg az Indiana Jones 5. részét. A Variety.com értesülése szerint James Mangold veszi át a helyét.

2020. Február 28. 16:00, péntek | Bulvár

Cégvezető lett a gyönyörű szépségkirálynőből

Szick Petra modell, szépségkirálynő már több mint 10 éve a médiában dolgozik. Az elmúlt 5 évben egy modell cégnél tanított kifutó, illetve kamera előtti mozgást.

2020. Február 28. 07:19, péntek | Bulvár

Újabb neves művész lesz A Dal 2020 vendége

Balázs Fecó lesz A Dal 2020 szombati második elődöntőjének vendége, az énekes az Évszakok című szerzeményt adja elő a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban - közölte az MTVA Sajtó Osztálya az MTI-vel csütörtökön.