Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 11. 09:46, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Tanévzáró - fotókkal, videóval

Tanévzáró - fotókkal, videóval

A Győri Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója látásukban és mozgásukban korlátozott gyermekeknek oktatta a biztonságos közlekedés alapvető szabályait.

A Győri Rendőrkapitányság néhány évvel ezelőtt arra vállalkozott, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat konduktív csoportjába járó - látásukban és mozgásukban korlátozott - gyermekei részére balesetmegelőzési programot készít. Az idei tanévben, havonta két alkalommal a rendőrök a gyerekek speciális igényeinek megfelelően oktatták a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapvető szabályait.
A kisdiákok közül többen részt vettek azon a megyei rajzpályázaton is, ahol a biztonságos közlekedés témaköréből kellett a pályázóknak elkészíteni munkáikat. A rajzok készítőit a rendőrök megjutalmazták a tanév programjához illeszkedő ajándékokkal: kerékpáros fejvédővel és védőfelszerelésekkel, illetve a láthatóságot segítő tárgyakkal. Az utolsó tanítási napon a gyerekek megmutathatták, hogy mi mindent tanultak az év során, megcsodálhattak egy rendőrautót és egy kerékpáros akadálypályán is végigkerekezhettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense