Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Április 22. 07:47, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tarolt a gyógykezelés alatt álló ámokfutó

Tarolt a gyógykezelés alatt álló ámokfutó

Villanyoszlopnak hajtott egy rendőrök elől menekülő férfi kedd este Balatonfűzfőn. A baleset előtt a férfi több közlekedési táblát is kidöntött, később kiderült, hogy a gyógykezelés alatt álló sofőr alkoholt ivott mielőtt kocsiba

 

Családi veszekedéshez hívták a rendőröket kedd este egy balatonfűzfői házhoz. A bejelentést tevő feleség elmondta, hogy gyógykezelés alatt álló, részeg férje bántalmazta. Mire a rendőr a helyszínre érkezett az ittas férfi megnyugodott, és mivel intézkedésre nem volt ok, a rendőr távozott. Fél órával később újabb bejelentés érkezett a családtól a rendőrségre, hogy a férfi autóval elment otthonról.

A férfit járőrök kezdték keresni és meg is találták egy körforgalomban, ahol több jelzőtáblát is kidöntött. A rendőrök próbálták megállítani, de az ittas férfi ahelyett, hogy megállt volna, gázt adott és menekülni próbált a szirénázó rendőrautók elől. Végül egy villanyoszlopnak csapódva állt meg - nyilatkozta Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr- főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőr és segítségére siető szolgálaton kívüli kollégája kiemelték az összetört autóból a férfit, akit könnyű sérülései miatt a veszprémi kórházba szállítottak.

Autóját a rendőrség lefoglalta és elszállíttatta. Az 55 éves balatonfűzfői férfinek ittas vezetésért kell felelnie.


(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.