Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Április 22. 07:47, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tarolt a gyógykezelés alatt álló ámokfutó

Tarolt a gyógykezelés alatt álló ámokfutó

Villanyoszlopnak hajtott egy rendőrök elől menekülő férfi kedd este Balatonfűzfőn. A baleset előtt a férfi több közlekedési táblát is kidöntött, később kiderült, hogy a gyógykezelés alatt álló sofőr alkoholt ivott mielőtt kocsiba

 

Családi veszekedéshez hívták a rendőröket kedd este egy balatonfűzfői házhoz. A bejelentést tevő feleség elmondta, hogy gyógykezelés alatt álló, részeg férje bántalmazta. Mire a rendőr a helyszínre érkezett az ittas férfi megnyugodott, és mivel intézkedésre nem volt ok, a rendőr távozott. Fél órával később újabb bejelentés érkezett a családtól a rendőrségre, hogy a férfi autóval elment otthonról.

A férfit járőrök kezdték keresni és meg is találták egy körforgalomban, ahol több jelzőtáblát is kidöntött. A rendőrök próbálták megállítani, de az ittas férfi ahelyett, hogy megállt volna, gázt adott és menekülni próbált a szirénázó rendőrautók elől. Végül egy villanyoszlopnak csapódva állt meg - nyilatkozta Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr- főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőr és segítségére siető szolgálaton kívüli kollégája kiemelték az összetört autóból a férfit, akit könnyű sérülései miatt a veszprémi kórházba szállítottak.

Autóját a rendőrség lefoglalta és elszállíttatta. Az 55 éves balatonfűzfői férfinek ittas vezetésért kell felelnie.


(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.