Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. December 17. 13:01, hétfő | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Tartós szépség

Tartós szépség

Ugyanolyan szépnek lenni reggel, délben, este, munkában, otthon a tévé előtt, vagy csak míg elugrunk a boltba. Nem könnyű, de nem is lehetetlen! Nézzük, milyen sminktetoválásokkal spórolhatunk órákat reggelente, az X-Shape Stúdióban.

- Gépünk egy precíziós orvosi műszer, festékeink gyógynövény alapanyagúak, és gamma-sugárzással sterilizáltak- mondja Sáhó Györgyi az X-Shape Stúdió tulajdonosa. - Színskálánk a biztonságon túl lehetővé teszi, hogy minden bőrtónushoz illeszkedő, a személyiséggel harmonizáló eredményt érjünk el, legyen az ajak, szemöldök elfedés, korrekció vagy pigmentálás.

A mindennapos sminkelés, arcszépítés, a bőrhibák korrigálása egy 21. századi nő számára egyre nehezebb feladat. Az elvárások folyton emelkednek, a kifogástalan külső kötelező bizonyos posztokon.

A távol keletről származó bőrszínezés, bőrrajzolás kozmetikában való alkalmazása forradalmasította a szépségipart. A kissé megkopott szemöldök áthúzása után az arc ismét keretet kap, karakteressé válik.Az ajkak némi átrajzolásával az arc még kedvesebb, nőiesebb tud lenni. A sminktetoválással balesetek, sérülések nyomait is eltüntethetjük.

Art Glitter - Csillámos testfestés

Szilveszterre, karácsonyi partykra és a bálokra teljesen egyedi megjelenést kölcsönöznek a csillogó testfestékek! Készíthető belőle szemkontúr, szemárnyékolás, csillogó szempilla, különböző testmotívumok. A tartós arc és testdíszítő csillámok segítségével csillogó, színes motívumokkal díszítheti a testet és az arcot, ami akár heteken át sem veszít szépségéből. Kész motívumokat, vagy egyedi tervezésű formákat is fel tudnak festeni az XShape Stúdióban. A csillám 5-20 napig tart testterülettől függően.

Érzéki pillák: 3D Lashes

- A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük a vendég igényét és eredeti szempilláját- mondja Sáhó Györgyi.- A 3D -Lashes szempillarendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban, a legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk.

Legyen Ön is mindig szép! Kérjen időpontot az ingyenes konzultáció, látogasson el az X-Shape Stúdióba!

A szépség mindenkinek jár! Kérjen időpontot az ingyenes analízishez, látogasson el az X-Shape Stúdióba!

Őrizze meg bőre fiatalságát!

A legjobb ajándékon észre lehet venni, hogy az illetőnek valóban eszébe jutottunk, elgondolkozott azon, hogy mit szeretnénk és figyelmet fordított ránk. Ha Ön igazán szeretne örömöt látni a szeretett személy szemében, ajándékozzon személyre szóló szépségutalványt!

Erélérhetőségeink:

H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21.
Tel:+36-96/517-393
Mobil:+36-30/860-96-45
E-mail:info@xshapestudio.hu
web:www.xshapestudio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.