Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2014. December 09. 08:53, kedd | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Tatár Csilla is otthagyta a TV2-őt

Tatár Csilla is otthagyta a TV2-őt

Egy héttel korábban még arról olvashattunk, hogy a Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozott a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya december 2-val ér véget. Tegnap pedig újabb törzsgyökeres műsorvezető, méghozzá Tatár Csilla intett pát a csatornának.

A műsorvezető nő a közelmúltban jelentette be, hogy elválik férjétől Gönczi Gábortól. Tegnap este pedig újra az internet középpontjába került, miszerint távozik a TV2 csatornától. Tatár Csilla egyelőre nem nyilatkozik döntéséről, viszont a TV2 kommunikációs vezetője Koltay Tamás elárulta, hogy megkapták a felmondást és a szerződésben foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva elfogadták.

Nem megerősített információk szerint, a műsorvezető nő nagyobb feladatokra vágyott, de a ezt hosszú évek, kemény munkája után sem kapta meg. Többen állítják, hogy az is rosszul esett neki, hogy Ördög Nórát szerződtették a csatornához.

A rajongóknak nem kell aggódniuk, hamarosan újra képernyőn lesz Tatár Csilla. Azt pletykálják, hogy a köztévéhez pártol, méghozzá A Dal műsorvezetőjeként fog debütálni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.