Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Május 13. 14:33, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Távfűtési költségek: óriási különbségek a városok között

Távfűtési költségek: óriási különbségek a városok között

Kétszeres különbség is van a távfűtési költségekben egyes városok között. A Magyar Energia Hivatal adatai szerint Magyarország 85 távhőellátója közül a keszthelyi a legdrágább: egy átlagos lakás éves távfűtése itt 260 ezer forin

A hivatal most először hozott nyilvánosságra egy, az ország összes lakossági tarifáját összehasonlító táblázatot. Általában az látható, hogy a nagyobb, több tízezer ügyfelet ellátó cégek olcsóbbak, míg a kevesebb otthont kiszolgálók drágábbak. A lista alapján a budapesti Főtáv árai átlagosnak mondhatóak, a fővárosban évi 173 ezer forintba kerül egy átlagos lakás fűtése. Ugyanakkor Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Pécs és Győr is olcsóbb.


(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:09, hétfő | Belföld

Eltűnt a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás két munkatársa

Eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében hétfő délelőtt a Kis-Duna-ághoz tartozó területen - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel.

2022. Július 04. 14:07, hétfő | Belföld

Meghalt egy siklóernyőt, vádat emeltek a katonai mentés ügyében

Vádat emeltek a vértesszőlősi katonai mentés ügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Július 04. 12:48, hétfő | Belföld

Kigyulladt egy társasházi lakás Debrecenben, nyolc embert kórházba vittek

Kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben hétfőn kora reggel, nyolc embert vittek kórházba - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2022. Július 04. 08:54, hétfő | Belföld

Ismét fokozódik a kánikula

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.