Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 10. 07:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Távozók a Győri ETO-tól: Bajzát a DVTK-nál, Zámbó a Haladásnál folytatja?

Távozók a Győri ETO-tól: Bajzát a DVTK-nál, Zámbó a Haladásnál folytatja?

A labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVTK új vezetőedzője, Tornyi Barnabás több próbajátékost is tesztelt a héten, de eddig egyetlen futballistával sem kötött szerződ

A lap úgy tudja, megszületett a szóbeli megállapodás a futballistával és klubjával, a Győrrel is, ennek értelmében a 28 éves csatár a DVTK-hoz szerződik.

A megegyezés tényét azonban a Diósgyőr ügyvezetője, Nagy Béla a Nemzeti Sport Online kérdésére nem erősítette meg. Elmondta, a jövő hét elejére várják a győriek végleges válaszát.

Bajzát Péteren kívül Hrepka dám iránt is érdeklődik a DVTK, de megrekedtek a tárgyalások a futballista klubjával, az MTK-val. Hrepka az elmúlt fél évet a Honvédnál töltötte kölcsönben.

Több internetes fórumon megjelent, hogy Zámbó Bence, a Győr utánpótlás válogatott védője a Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását.

A Haladás megerősítette a hírt, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a focistával és jelenlegi klubjával. Megegyeztek, ha nem sikerül külföldre szerződnie, akkor kölcsönben Szombathelyre teszi át székhelyét. Zámbó Bence, ahogy eddigi pályafutása is bizonyítja, a védelem bármelyik posztján bevethető. A futballista és a Szombathelyi Haladás között aláírt szerződés még nincs.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense