Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 03. 08:39, péntek | Életmód

Te mit teszel annak érdekében, hogy jól érezd magad?

Te mit teszel annak érdekében, hogy jól érezd magad?

Ha arra gondolok, mit tehetnék annak érdekében, hogy odafigyeljek egészségemre, bizony sok mindent át kéne gondolnom. Így teszik ezt azok az emberek, akik törődnek egészségükkel.

Néhányan elárulták nekem, hogy ők mit csinálnak, hogy jól érezzék magukat!

Eszti (15)
Életvidám lány vagyok és nem csak a saját meglátásom szerint, hanem mások is így gondolják! Hamar fel tudom dobni a környezetemben lévőket. Általában olyan barátok és emberek társaságát keresem, akikkel egy hullámhosszon vagyunk minden tekintetben. Ha a barátokkal vagyok, mindenképpen szórakozás van. Beszélgetések és buli, így összetetten… Ha otthon vagyok, akkor elsősorban anyukámmal vagyok vagy zenét hallgatok és olvasok; az esti órákban futok, hogy a sport és a mozgás se maradjon ki az életemből és csak annyit, amennyit a szervezetem kíván.

Fotónk illusztráció! Forrás: igyteljesazelet.hu

Szandra (25)
Nagyon odafigyelek az egészségemre, jó dolgokat próbálok enni, igyekszem sokat aludni. A mozgás erőteljesen jelen van az életemben, az hozzájárul a jó fizikai állapothoz. Azonfelül a szabadidőmben a mozi az, ami leginkább kikapcsol.

Viki (35)
Szerencsés vagyok, mert mivel optimista ember vagyok, alapesetben is jól tudom érezni magam. Nem kell különösebben tennem érte. A szabadidőmet igyekszem értelmesen tölteni, azokkal, akiket szeretek, illetve a hobbimmal, ami a képzőművészet. Az egészségemre is odafigyelek, de csak a józan kereteken belül. Szerencsére nem lettem a mai „fitneszmánia” áldozata. Sokat segít, hogy vallásos vagyok és ez mindig jó úton tart.

Fotónk illusztráció! Forrás:elanvital.hu

Gizella (66)
Keresek az érdeklődésemnek megfelelő programokat. Mivel elég nyitott vagyok, éppúgy boldoggá tesz egy szabadban eltöltött program, séta a városban, városnézés. Mivel színházimádó vagyok minden színházi lehetőséget is megragadok. Dajkálok magamban régi és új élményeket egyaránt. A sok szép fotó, összefoglaló is segít döntésemben, melyben mindig nagy segítségemre vannak Csobay Dániel fotográfus fotói és írásos beszámolói.

„Nekem, mint fogásznak, fogműves mesternek, a fogazattal összefüggésben kell megközelítenem az egészség kérdését. A fogazat számos, egyéb területtel is szoros kapcsolatban van és önmagában is egy precízen működő egység. Nem maradhat el a rendszeres kontrollvizsgálat. Akik rendszeresen járnak ellenőrzésre, azok tudják, hogy mit jelent a mindig jól működő fogazat egészségük és közérzetük szempontjából. Van aki már 30 éve rendszeresen jár kontrollra. Így tette ezt a 102 éves Dégay néni is, nem érezné jól magát, ha nem lenne megfelelő fogazata. A napokban ismét felkereste Fogász Műtermemet, hogy megnézesse, ellenőriztesse fogait.” – meséli Csobay József.

A 102 éves Dégay néni boldog mosolya mindent elárul közérzetéről és fogai állapotáról.

Főkép forrása: speaknyelviskola.hu

Illusztrációs képek forrása: elanvital.hu; igyteljesazelet.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.