Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2017. November 03. 08:39, péntek | Életmód

Te mit teszel annak érdekében, hogy jól érezd magad?

Te mit teszel annak érdekében, hogy jól érezd magad?

Ha arra gondolok, mit tehetnék annak érdekében, hogy odafigyeljek egészségemre, bizony sok mindent át kéne gondolnom. Így teszik ezt azok az emberek, akik törődnek egészségükkel.

Néhányan elárulták nekem, hogy ők mit csinálnak, hogy jól érezzék magukat!

Eszti (15)
Életvidám lány vagyok és nem csak a saját meglátásom szerint, hanem mások is így gondolják! Hamar fel tudom dobni a környezetemben lévőket. Általában olyan barátok és emberek társaságát keresem, akikkel egy hullámhosszon vagyunk minden tekintetben. Ha a barátokkal vagyok, mindenképpen szórakozás van. Beszélgetések és buli, így összetetten… Ha otthon vagyok, akkor elsősorban anyukámmal vagyok vagy zenét hallgatok és olvasok; az esti órákban futok, hogy a sport és a mozgás se maradjon ki az életemből és csak annyit, amennyit a szervezetem kíván.

Fotónk illusztráció! Forrás: igyteljesazelet.hu

Szandra (25)
Nagyon odafigyelek az egészségemre, jó dolgokat próbálok enni, igyekszem sokat aludni. A mozgás erőteljesen jelen van az életemben, az hozzájárul a jó fizikai állapothoz. Azonfelül a szabadidőmben a mozi az, ami leginkább kikapcsol.

Viki (35)
Szerencsés vagyok, mert mivel optimista ember vagyok, alapesetben is jól tudom érezni magam. Nem kell különösebben tennem érte. A szabadidőmet igyekszem értelmesen tölteni, azokkal, akiket szeretek, illetve a hobbimmal, ami a képzőművészet. Az egészségemre is odafigyelek, de csak a józan kereteken belül. Szerencsére nem lettem a mai „fitneszmánia” áldozata. Sokat segít, hogy vallásos vagyok és ez mindig jó úton tart.

Fotónk illusztráció! Forrás:elanvital.hu

Gizella (66)
Keresek az érdeklődésemnek megfelelő programokat. Mivel elég nyitott vagyok, éppúgy boldoggá tesz egy szabadban eltöltött program, séta a városban, városnézés. Mivel színházimádó vagyok minden színházi lehetőséget is megragadok. Dajkálok magamban régi és új élményeket egyaránt. A sok szép fotó, összefoglaló is segít döntésemben, melyben mindig nagy segítségemre vannak Csobay Dániel fotográfus fotói és írásos beszámolói.

„Nekem, mint fogásznak, fogműves mesternek, a fogazattal összefüggésben kell megközelítenem az egészség kérdését. A fogazat számos, egyéb területtel is szoros kapcsolatban van és önmagában is egy precízen működő egység. Nem maradhat el a rendszeres kontrollvizsgálat. Akik rendszeresen járnak ellenőrzésre, azok tudják, hogy mit jelent a mindig jól működő fogazat egészségük és közérzetük szempontjából. Van aki már 30 éve rendszeresen jár kontrollra. Így tette ezt a 102 éves Dégay néni is, nem érezné jól magát, ha nem lenne megfelelő fogazata. A napokban ismét felkereste Fogász Műtermemet, hogy megnézesse, ellenőriztesse fogait.” – meséli Csobay József.

A 102 éves Dégay néni boldog mosolya mindent elárul közérzetéről és fogai állapotáról.

Főkép forrása: speaknyelviskola.hu

Illusztrációs képek forrása: elanvital.hu; igyteljesazelet.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 08:10, szombat | Életmód

Évente 900 millió műanyagtöredéket szűrnek ki a Földközi-tengerből a tengeri füvek

Évente csaknem 900 millió műanyagtöredéket szűrhetnek ki a Földközi-tengerből a sekélyvízi tengeri füvekből képződő \"labdácskák\" - derült ki egy új tanulmányból, amelyet a Scientific Reports című folyóirat publikált.

2021. Január 15. 15:03, péntek | Életmód

Tíz éve a legnagyobb mértékben nőttek a PC-eladások tavaly a világon

Tíz éve a legjelentősebben bővültek a PC-eladások tavaly a világon a koronavírus-járvány miatt megnőtt kereslet hatására - derül ki három vezető ágazati cég adataiból.

2021. Január 14. 13:09, csütörtök | Életmód

A gyermekek internetes zaklatása bármikor és bárhol megtörténhet

A gyermekek zaklatása a technológia fejlődésével már nemcsak az iskolában töltött időszakra korlátozódik, otthonukra és a szabad idejükre is átterjedhet

2021. Január 13. 15:06, szerda | Életmód

A tipikusnál tovább tart a koronavírus okozta tüdőgyulladás

Más tüdőgyulladásokkal összehasonlítva az új típusú koronavírus okozta tüdőgyulladás súlyos komplikációit a betegség hosszú lefolyása okozhatja, nem pedig az, hogy egy jóval súlyosabb betegségről van szó