Városlista
2020. december 5, szombat - Vilma

Hírek

2018. Szeptember 19. 14:57, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Telekvita miatt kalapáccsal ütötte fejbe 72 éves szomszédját

Telekvita miatt kalapáccsal ütötte fejbe 72 éves szomszédját

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 67 éves férfit a zalai rendőrök kedden.

A megalapozott gyanú szerint kora délután egy 67 éves helyi férfi a gutorföldei Balog-hegyen, egy telekvita miatt kezdeményezett földmérést követően, a jelölőoszlopok leveréséhez használt kalapáccsal fejbe ütötte 72 éves szomszédját.

A helyszínre érkező körzeti megbízottak elfogták, majd előállították a bántalmazó férfit, akivel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Címkék: Gutorfölde, telekvita, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 04. 07:54, péntek | Kék hírek

Halálra gázoltak egy gyalogost Táborfalván

Halálra gázolt egy gyalogost egy autó csütörtökön Táborfalván - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2020. December 03. 16:08, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy csecsemőgyilkosság elkövetőjét Nógrádban

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék első fokon azt a nőt, aki 2018. január elsején megölte újszülött gyermekét Pásztón - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön.

2020. December 03. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Tizenéves lányokat futtató fiatal férfiak ellen emeltek vádat

Üzletszerűen, tizennyolc éven aluliak sérelmére elkövetett kerítés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség két húszéves férfi ellen, aki barátnője prostitúciós tevékenységéből szerzett pénzt

2020. December 03. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Autóátírással trükköző páros ellen emeltek vádat

Több mint háromszázrendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy nő és egy férfi, valamint nyolc bűntársuk ellen, mert gépkocsik átírásával trükköztek