Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2012. Május 03. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Temetőben pózol a magyar szupermodell

Temetőben pózol a magyar szupermodell

A legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő pózolt már pőrén motoron, állatokkal, tengerparton, hóban, sőt egy parfümreklámban elcsábította Monica Bellucci férjét, Vincent Casselt is.

A magyarok örültek a sikereinek, most azonban a fiatal modell sokaknál kiverte a biztosítékot, legutóbbi fotózásán ugyanis egy temetőben, a sírok között állt modellt.

A spanyol Vogue szokványosnak nem mondható fotósorozathoz kérte fel a Békéscsabáról indult szupermodellt. Enikő temetőben, sírok között pózol méregdrága hófehér ruhákban. Van olyan kép, ahol síron ül, másokon felhajtott szoknyában dől a síremlékre, vagy épp széttett lábakkal búslakodik. A divatanyagot Victor Demarchelier, a legendás Patrick Demarchelier fia fotózta.

Nálunk a fotók kiverték a biztosítékot, többen az egyik legnagyobb közösségi oldalon nyilvánították ki nemtetszésüket.

"Hívjatok konzervatívnak, de egy temetőben adjuk meg a minimális tiszteletet és ne pózoljunk egy sírkő tetején széttett lábbal, félig lecsúszott vállpánttal! Valaki(k)nek ott nyugszik egy szerette, akit a végső nyugalmára helyeztek oda. Ezt még a Vogue-nak sem nézem el" - fogalmazott az egyik hozzászóló, akivel mások is egyetértettek.

"Temetőben sírok között? A sírok tetején pózol? A modell szakma semmit nem tisztel? Széttárt lábakkal pózoló modell nem a temetőbe való! Bármilyen kultúra, akkor is ez undorító és érzéketlen" - írták többek felháborodottan.

A fotókat valószínűleg a fehér ruhás nő legendája ihlette. Ez a szellem számos különböző kultúrában jelen van az egész világon. A történet általában ugyanaz: a fehér ruhás nőt elhagyja vagy elárulja a férje, esetleg elveszíti a kedvesét és öngyilkosságot követ el, később pedig szellemként kísért unos-untalan a földön - írja az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 30. 14:08, péntek | Bulvár

Jennifer Lopez és Armie Hammer romantikus vígjátékban készül esküvőre

Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding című romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra. A produkció a Lionsgate stúdióban készül a Variety hírportál szerint.

2020. Október 29. 07:00, csütörtök | Bulvár

Gyere el és próbáld ki! Nem fogod megbánni!

Park Szeparé Magic Home - Te és a Család!

2020. Október 28. 13:27, szerda | Bulvár

Lippó hatalmas sikere! - VIDEÓ

Lippó és környéke összefogott! Kis település mer nagyot álmodni!

2020. Október 28. 08:00, szerda | Bulvár

Budapest is bekerült az Iron Maiden 2021-es turnéjába

Egy magyarországi fellépés is bekerült az Iron Maiden Legacy of the Beast című turnéjának utolsó, jövő évi európai szakaszába: a világhírű brit rockcsapat 2021. június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában.