Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2018. Május 29. 10:46, kedd | Külföld

Tenger mosta partra egy meggyilkolt magyar nő holttestét

Tenger mosta partra egy meggyilkolt magyar nő holttestét

Megtalálták annak a B. Zsuzsannának a holttestét, akinek az eltűnését május elején jelentették be. A rendőrség egy férfit már letartóztatott, a gyanú szerint ő volt az, aki meggyilkolta a magyar nőt.

Zsuzsanna holttestét május 16-án sodorta partra a tenger egy Franciaország és Anglia közötti Jersey-szigeten. A 37 éves nő autóját korábban megtalálták - írja a Mirror.

B. Zsuzsanna 8 éve élt a szigeten. A boncolás közben nem derült ki, hogy mi okozta a halálát, de a rendőrség letartóztatott egy 54 éves férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta a nőt. Egyelőre csak annyit lehet tudni róla, hogy ismerte B. Zsuzsannát. A helyi rendőrség folytatja a nyomozást.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 08:19, vasárnap | Külföld

Néhány centiméter mélyen víz lehet a Marson

Akár méhány centiméter mélyen már lehet víz a Marson - derült ki a Geophysical Research Letters című szaklapban a héten bemutatott tanulmányból.

2019. December 15. 05:00, vasárnap | Külföld

Johnson köszönetet mondott azoknak, akik először voksoltak a konzervatívokra

Köszönetet mondott Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton azoknak, akik korábbi pártrokonszenvükkel szakítva, először szavaztak a konzervatívokra a csütörtökön tartott előrehozott parlamenti választáson.

2019. December 14. 12:23, szombat | Külföld

Trump szerint Boris Johnson győzelme előrevetíti a 2020-as amerikai választás eredményét is

Boris Johnson és a brit konzervatívok győzelme az Egyesült Királyságban előrevetíti a 2020-as amerikai választások eredményét is

2019. December 14. 10:21, szombat | Külföld

Kisebb földrengés volt Törökbálint térségében

Kisebb földrengés volt Törökbálint térségében - közölte a Magyar Tudományos Akadémia szeizmológiai obszervatóriuma pénteken kora este a Facebook-oldalán.