Városlista
2019. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2018. Május 29. 10:46, kedd | Külföld

Tenger mosta partra egy meggyilkolt magyar nő holttestét

Tenger mosta partra egy meggyilkolt magyar nő holttestét

Megtalálták annak a B. Zsuzsannának a holttestét, akinek az eltűnését május elején jelentették be. A rendőrség egy férfit már letartóztatott, a gyanú szerint ő volt az, aki meggyilkolta a magyar nőt.

Zsuzsanna holttestét május 16-án sodorta partra a tenger egy Franciaország és Anglia közötti Jersey-szigeten. A 37 éves nő autóját korábban megtalálták - írja a Mirror.

B. Zsuzsanna 8 éve élt a szigeten. A boncolás közben nem derült ki, hogy mi okozta a halálát, de a rendőrség letartóztatott egy 54 éves férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta a nőt. Egyelőre csak annyit lehet tudni róla, hogy ismerte B. Zsuzsannát. A helyi rendőrség folytatja a nyomozást.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 16. 08:10, péntek | Külföld

Görög filmrendező kap életműdíjat a Velencei Filmfesztiválon

Életműdíjjal tünteti ki a Velencei Filmfesztivál Costa-Garvras görög filmrendezőt, aki 1982-ben az Eltűntnek nyilvánítva című politikai dráma forgatókönyvéért kapott Oscar-díjat.

2019. Augusztus 16. 07:52, péntek | Külföld

Terjedelmes duzzasztó épül az elhagyatott vadrezervátumban

Megépül a kelet-afrikai Tanzániában az az óriási vízerőmű, melytől az ország vezetése a gazdaság megerősödését és az energiaellátás ugrásszerű javulását várja.

2019. Augusztus 16. 07:24, péntek | Külföld

Előkerültek Antoine de Saint-Exupéry vázlatai A kis hercegről

Rábukkantak Antoine de Saint-Exupéry világhírű regényéhez, A kis herceghez készült rajzok vázlataira egy ódon házban a svájci Winterthurban.

2019. Augusztus 15. 16:58, csütörtök | Külföld

Második világháborús bombát találtak a Kreml területén

Második világháborús légibombát találtak a Kreml területén - közölte Szergej Hlebnyikov, az elnöki hivatalnak és történelmi emlékműveknek otthont adó moszkvai erőd parancsnoka.