Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2012. Április 08. 07:11, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Tenisz: Balázs Attila és Bardóczky Kornél veszített, szépítettek a lettek

Tenisz: Balázs Attila és Bardóczky Kornél veszített, szépítettek a lettek

Az első, 7:6-ra megnyert szett utána a következő hármat elveszítette, így kikapott a Bardóczy Kornél, Balázs Attila páros a lettek elleni Davis-kupa-csata második napján.

A magyar duó egyszer sem tudta elvenni Ernests Gulbis és Andis Juska szerváját, így két és fél óra alatt 7:6, 3:6, 4:6, 2:6-ra kikapott. A vasárnapi záró nap előtt így nem dőlt el semmi, a magyar válogatott 2:1-es vezetésről várhatja a folytatást.

Az első napon derékbántalmai miatt lecserélt Andis Juska szombatra makkegészséges lett, és úgy szervált, mint talán még soha korábban.

Az első szettet még úgyis sikerült megnyernie a magyar duónak, hogy egyszer sem vették el az ellenfél adogatását (7:6), a továbbiakban viszont már nem. Míg a mieink szettenként egyszer meginogtak, és brékhátrányba kerültek, addig az ászokat szóró lett kettős tökéletesen lőtte szét az adogatóudvarokat.

„Juska majdnem száz százalékosan szervált, ilyet nem nagyon láttam még. Ezen a borításon esélyünk sem lehetett ellene. Talán salakon megfoghattuk volna a szerváikat, de itt nem” – magyarázta Balázs Attila a végül 7:6, 3:6, 4:6, 2:6-ra elveszített mérkőzést követően.

„Ezzel a meccsel nem lehetett mit tenni, tényleg szinte tökéletesen szervált az ellenfél. Persze jó lett volna már most lezárni a párharcot, mert holnap nagyon nehéz dolgunk lesz. Egyelőre csak abban vagyok biztos, hogy Fucsovics Marci játssza a második vasárnapi egyest, az elsővel kapcsolatban még gondolkodom, de egyre inkább arra hajlok, hogy Balázs Attilát küldöm harcba Ernests Gulbis ellen” – mondta Hornok Miklós.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 04. 12:04, hétfő | Sport

Tamás Gyula és a 2020-as rallysport

Idén hat autóversenyen láthattuk Tamás Gyula raliversenyzőt.

2020. December 31. 18:00, csütörtök | Sport

Juhász Csabi a Szilveszteri Kakucs Ring Kupán

Szilveszter Kakucs Ring Kupa - 2020.12.28. - Kakucs Ring - Juhász Csaba - Juhász Média Kft - Renault Clio R3.

2020. December 31. 14:07, csütörtök | Sport

Csak egy kör adatott meg

Bencs Gábor Juhász Csabi alkalmi navigátora most visszaült eredeti helyére az öccse, Zoltán mellé.

2020. December 31. 09:15, csütörtök | Sport

Nagy Mátyás 2020-as rally évadja

Villám interjú Nagy Mátyás autóversenyzővel a 2020-as rally szezon végén.