Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Május 16. 13:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Terápiás célból modellnek áll Gombos Edina öt éves lánya

Terápiás célból modellnek áll Gombos Edina öt éves lánya

Felelősségteljesen át kellett gondolnia Gombos Edinának, engedje-e ötéves kislányát, Mirandát modellkedni. Nem csoda, hogy a reklámszakemberek felfigyeltek a kreol bőrű, sötétbarna szemű kislányra, le sem tagadhatná karibi felmenőit. A népszerű műsorvezető tisztában volt vele, hogy támadások is fogják őket érni a jó és építő szavak mellett, de igyekszik arra helyezni a hangsúlyt, hogy Miri önbizalmát helyreállítsa.

– Már most szerelmesek belé a kisfiúk, az apja bele sem mer gondolni, hogy mi lesz majd 15 év múlva. Miri nagyon csajosan viselkedik, imád szép ruhákba bújni, ékszerekkel, sminkholmikkal játszani, énekelni – kezdte a Story magazinnak Edina, aki úgy véli, ha kislánya élvezi a szereplést, miért ne lehetne most az egyszer gyermekmodell?

– Van jó oldala a latin külsőnek, tényleg jólesik, hogy naponta megállítanak az utcán minket, megdicsérik Miri szépségét, de ez a külső el is választja a többiektől. Ennek is van egy komoly árnyoldala. Tudja, hogy más, mint a többi, és hiába mondom neki, hogy szép, hogy ő így különleges, sokszor nem érzi magát annak, mintha ő kilógna a sorból, ezért önbizalom-hiányos – tette hozzá Edina, aki szeretné, ha kislánya a modellkedés által magabiztosabb lenne.

Címkék: gombos edina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára