Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Szeptember 27. 21:22, csütörtök | Bulvár

Terence Hillnek főz Fásy Ádám

Terence Hillnek főz Fásy Ádám

Múlt héten három napot töltött Magyarországon a színész, októberben újra hazánkba látogathat.

A Bors információi szerint a 79 éves színész a sok kötelező program ellenére nagyon élvezte az ittlétet, és októberben vissza is tér Magyarországra. Programjáról egyelőre nem tudni részleteket, de az utazását szervező cég vezetője egy Facebook-posztban már elhintette, hogy Terence Hill visszatér.

„Amikor tegnap kivittük a reptérre, láttam rajta, hogy borzasztóan fáradt, de nagyon boldog volt, és azt mondta, nem bánta meg, hogy Magyarországra jött. Sőt, amit tudok, hamarosan ismét itt lesz” – írta.

Fásy Ádám a FEM3-on árulta el, hogy visszatér a színész és ő fog főzni neki. „Nagy megtiszteltetés ért, mert Terence Hill menedzsere mondta, hogy októberben jönnek és én fogom megfőzni a színésznek a kedvenc ételét” – idézte a lap a zenészt.

Forrás: origo.hu

Kép: Terence Hill / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.