Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Április 23. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Terepjárós ámokfutás: már csak egy embert keresnek

Terepjárós ámokfutás: már csak egy embert keresnek

Újabb embert fogtak el a rendőrök, aki tegnap délután Budapesten az ámokfutó terepjáróban ült. A jármű egy másik utasát már korábban sikerült elfogni, így már csak embert keresnek.

Mint ismert, a rendőrök délután a XIX. kerületi Vak Bottyán utcában akartak megállítani egy terepjárót, mert információik szerint az lopott volt. A sofőr azonban megállás helyett gázt adott, kis híján elgázolta az egyenruhásokat is. A rendőrök üldözni kezdték, sőt egy másik egység egy közeli kereszteződésben várta. A menekülő terepjárónak sikerült áttörnie a „zárat" eközben több parkoló személyautót is összetört. A rendőrök célzott lövéseket adtak le a kocsira, ennek ellenére is tovább tudott hajtani.


A kocsit néhány utcával messzebb találták meg, akkor már üresen, a három utas gyalog menekült el onnan. Egyiküket a közelben fogták el polgárőrök segítségével.


Néhány órával később a rendőrök elfogták a terepjáró másik utasát is - olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében. Harmadik társukat - Duka Leventét - még keresik, ellene országos elfogatóparancsot adtak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.