Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Február 10. 13:45, szerda | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Terrorizálta családját egy domaszéki férfi

Terrorizálta családját egy domaszéki férfi

Többször is megverte testvéreit és édesanyját az a pszichés zavarokkal küzdő férfi, akit kedden vettek őrizetbe a szegedi rendőrök. Az egyik húgát tavaly nyáron úgy megütötte, hogy annak eltört az orrcsontja. Most édesanyjuk fordult a

A rendőrség kedden szerzett tudomást az esetről. A férfi az édesanyjával és három kishúgával élt egy domaszéki tanyán. A fiatalember nem dolgozott és pszichés problémái is voltak, de nem kezeltette magát. A rendőrségnek azt mondta, ugyan szereti a családját, de a lányok - akik 16, 12 és 3 évesek - többször csúnyán beszéltek vele és idegesítették. Ezért mindhárom húgát többször bántalmazta már. Egyiküket - még 2009 nyarán - olyan súlyosan megütötte, hogy még az orrcsontja is eltört. A férfi többször támadt az édesanyjára is, illetve számos alkalommal fenyegetőzött otthon.

Legutóbb is édesanyja ellen fordult egy korábbi tartozás behajtása miatt. Ő adott ugyanis kölcsön pénzt nevelőapjának temetésére, aminek egy részét szerette volna visszakapni. Mivel az édesanyja nem tudott fizetni, ezért többször megverte, illetve megfenyegette, hogy a lányokat ismét bántani fogja. Az anya ezután fordult a Szegedi Rendőrkapitánysághoz.

A rendőrök a 19 éves férfit előállították, majd kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.