Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2018. Május 04. 20:27, péntek | Külföld

Zajlik a Testépítő és Fitness Európa-bajnokság

Zajlik a Testépítő és Fitness Európa-bajnokság

Május 2-7 között rendezik meg a spanyolországi Santa Susanna-ban a Testépítő és Fitness Európabajnokságot. Tudósítást kaptunk a helyszínről!

"Kint vagyunk a Európa Bajnokságon Santa Susanna-ban, ahová nagyon jó emlékek fűznek, hiszen pont két évvel ezelőtt ugyanezen a színpadon állhattam és Junior Fitness kategóriában bordasérülésem és agyrázkódásom ellenére sikerült egy 6. helyet elhoznom - a sérülések korábban voltak..." - meséli portálunknak Leányfalvi Vanessza modell.

Kicsit nosztalgiázott is a magyar modell: " A versenyt követően egy komolyabb csukló műtét miatt abba kellett hagyjam ezt a sportot, sajnos nem tudtam mèg annyira erőltetni a csuklómat, vagy talán csak nem mertem úgy, hogy ismét meg tudjam csinálni a gyakorlatot. Így a felkészülésem sajnos abba maradt, illetve az elmúlt hónapokban sok negatív dolog történt, mely végett lelkileg sem igazán voltam rendben."

Szerencsére annak ellenére, hogy nem indulok ki tudtam jönni családommal és szurkolhatok versenytàrsaimnak, illetve a többi kategóriában induló Magyar versenyzőnek. Valamint bármiben tudunk segíteni nekik, hiszen a szüleim is benne vannak a szakmában.

Édesanyám, mindamellett, hogy Fitness személyi edző,TRX oktató,Aerobic oktató és még sok más sporttal kapcsolatos végzettséggel rendelkezik, a Magyar Testépítő és Fitness szövetségnél a Szövetségi kapitány rangot kapta.

Rafael Santonja a Spanyol Testépítő és Fitness Szövetség (EBFF) elnöke

Apukám pedig a Magyar ügetőhajtóknál Amatőrkupa győztes, emellett pedig Amerikában a New York- Hungary amatőrtalálkozón a legeredményesebb hajtó címet kapta meg a Magyar Testépítő és Fitness szövetségnél a Bírói Bzottság elnöke.

Így már mindenki gondolja, hogy innen a sportimàdatom. Bár sokszor megtörtem, bevallom volt, hogy feladtam, de mindig visszatérek rá.

Amíg pedig a csuklóm nem százas, nem jön teljesen rendbe, folytatom a modellkedést és igyekszem a lehető legjobbat kihozni ezekből a modell, valamit szépségversenyekből.

Turós György -Fitness szakág vezető; Vargha Viola főtitkár; Berkes László testépítés szakág vezető; Koós Kata és Messe Zsuzsanna nemzetközi bírók

Na, de kanyarodjunk vissza ide Santa Susanna-ba, hiszen már most kiderült néhány eredmény, pedig még csak a második nap közepén tartunk...


Junior Fitness kategóriában Keszei Korina valamint Frauenberger Panni döntőbe kerültek, azaz biztosan az 1-6 helyezett között vannak. A döntőt szombaton rendezik meg. Men's physics kategóriában Kovàcs Dániel döntős 6.helyen zárt egy rendkívül színvonalas mezőnyben. Hátra van még Szabó Nikolett aki Women's Fitnessben, vagyis a felnőttek között méretteti meg magát.

Azt már tudjuk,hogy a Juniorok között kimagaslóan eredményes, hiszen sorra nyerte a nemzetközi versenyeket, beleértve az Európa Bajnoksàgot, Világbajnokságot és egyéb rangos versenyeket. A Bikini Fitnessben indul majd talán a legtöbb magyar versenyző, de ez csak a hétvégén lesz.

Mindenesetre úgy gondolom remekül kezdtük a versenyt és ehhez hasonló vagy, ha lehet még jobb eredményekben reménykedünk majd! Hajrá Magyarország!!!!

Forrás: Leányfalvi Vanessza egyenesen Spanyolországból, Santa Susanna-ból.

Képek: alegria-hotels.com; Leányfalvi Vanessza

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 26. 18:01, szerda | Külföld

Felgyújtotta magát egy tüntető Kijevben az elnöki hivatal előtt

Gyúlékony anyaggal, feltehetően benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta magát egy férfi szerdán Kijevben az elnöki hivatal épülete előtt rendezett tüntetésen – számoltak be helyszíni híradások.

2020. Február 26. 16:32, szerda | Külföld

A világ legfontosabb filmfesztiválja már készül a koronavírusra

Hőérzékelő kapukat rendelt az új típusú koronavírus kiszűrésére a cannes-i önkormányzat a cannes-i filmfesztivál idejére. A berendezéseket a filmfesztiválnak helyet adó épület, a kikötő és a repülőtér bejáratainál állítják f

2020. Február 26. 14:30, szerda | Külföld

Lemondott posztjáról a Disney vezérigazgatója, aki médiabirodalommá tette a vállalatot

Távozik a Diseny elnöki posztjáról Bob Iger, aki 2005 óta vezette a médiacéget, sokak szerint Hollywood legnagyobb hatalmú embere.

2020. Február 26. 14:01, szerda | Külföld

Jóváhagyta a 13. nyugdíj bevezetését és a szlovák parlament

Jelentős többséggel jóváhagyta a 13. havi nyugdíj bevezetését a szlovák parlament kedden a hét végére kitűzött parlamenti választást megelőző utolsó rendkívüli ülésén.