Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Május 04. 20:27, péntek | Külföld

Zajlik a Testépítő és Fitness Európa-bajnokság

Zajlik a Testépítő és Fitness Európa-bajnokság

Május 2-7 között rendezik meg a spanyolországi Santa Susanna-ban a Testépítő és Fitness Európabajnokságot. Tudósítást kaptunk a helyszínről!

"Kint vagyunk a Európa Bajnokságon Santa Susanna-ban, ahová nagyon jó emlékek fűznek, hiszen pont két évvel ezelőtt ugyanezen a színpadon állhattam és Junior Fitness kategóriában bordasérülésem és agyrázkódásom ellenére sikerült egy 6. helyet elhoznom - a sérülések korábban voltak..." - meséli portálunknak Leányfalvi Vanessza modell.

Kicsit nosztalgiázott is a magyar modell: " A versenyt követően egy komolyabb csukló műtét miatt abba kellett hagyjam ezt a sportot, sajnos nem tudtam mèg annyira erőltetni a csuklómat, vagy talán csak nem mertem úgy, hogy ismét meg tudjam csinálni a gyakorlatot. Így a felkészülésem sajnos abba maradt, illetve az elmúlt hónapokban sok negatív dolog történt, mely végett lelkileg sem igazán voltam rendben."

Szerencsére annak ellenére, hogy nem indulok ki tudtam jönni családommal és szurkolhatok versenytàrsaimnak, illetve a többi kategóriában induló Magyar versenyzőnek. Valamint bármiben tudunk segíteni nekik, hiszen a szüleim is benne vannak a szakmában.

Édesanyám, mindamellett, hogy Fitness személyi edző,TRX oktató,Aerobic oktató és még sok más sporttal kapcsolatos végzettséggel rendelkezik, a Magyar Testépítő és Fitness szövetségnél a Szövetségi kapitány rangot kapta.

Rafael Santonja a Spanyol Testépítő és Fitness Szövetség (EBFF) elnöke

Apukám pedig a Magyar ügetőhajtóknál Amatőrkupa győztes, emellett pedig Amerikában a New York- Hungary amatőrtalálkozón a legeredményesebb hajtó címet kapta meg a Magyar Testépítő és Fitness szövetségnél a Bírói Bzottság elnöke.

Így már mindenki gondolja, hogy innen a sportimàdatom. Bár sokszor megtörtem, bevallom volt, hogy feladtam, de mindig visszatérek rá.

Amíg pedig a csuklóm nem százas, nem jön teljesen rendbe, folytatom a modellkedést és igyekszem a lehető legjobbat kihozni ezekből a modell, valamit szépségversenyekből.

Turós György -Fitness szakág vezető; Vargha Viola főtitkár; Berkes László testépítés szakág vezető; Koós Kata és Messe Zsuzsanna nemzetközi bírók

Na, de kanyarodjunk vissza ide Santa Susanna-ba, hiszen már most kiderült néhány eredmény, pedig még csak a második nap közepén tartunk...


Junior Fitness kategóriában Keszei Korina valamint Frauenberger Panni döntőbe kerültek, azaz biztosan az 1-6 helyezett között vannak. A döntőt szombaton rendezik meg. Men's physics kategóriában Kovàcs Dániel döntős 6.helyen zárt egy rendkívül színvonalas mezőnyben. Hátra van még Szabó Nikolett aki Women's Fitnessben, vagyis a felnőttek között méretteti meg magát.

Azt már tudjuk,hogy a Juniorok között kimagaslóan eredményes, hiszen sorra nyerte a nemzetközi versenyeket, beleértve az Európa Bajnoksàgot, Világbajnokságot és egyéb rangos versenyeket. A Bikini Fitnessben indul majd talán a legtöbb magyar versenyző, de ez csak a hétvégén lesz.

Mindenesetre úgy gondolom remekül kezdtük a versenyt és ehhez hasonló vagy, ha lehet még jobb eredményekben reménykedünk majd! Hajrá Magyarország!!!!

Forrás: Leányfalvi Vanessza egyenesen Spanyolországból, Santa Susanna-ból.

Képek: alegria-hotels.com; Leányfalvi Vanessza

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 10:59, hétfő | Külföld

A bihácsi polgármester megvonja a támogatást az illegális bevándorlóktól

A boszniai Bihács polgármestere bejelentette, minden támogatást megvonnak a város melletti illegális táborban élő bevándorlóktól, Suhret Fazlic a válságintézkedések között említette,

2019. Október 21. 07:14, hétfő | Külföld

A németek többsége elégedetlen a kormány teljesítményével

Elégedetlen a lakosság többsége Németországban a kormány munkájával - mutatta ki egy vasárnap ismertetett felmérés, amely abból az alkalomból készült, hogy hivatali ideje feléhez érkezett Angela Merkel negyedik kormánya.

2019. Október 21. 07:09, hétfő | Külföld

Kedden tartják Naruhito császár koronázási ceremóniáját Japánban

Október 22-en tartják az új japán császár, Naruhito koronázási ceremóniáját, aki az 1989 és 2019 között uralkodó Akihito császár legidősebb fia

2019. Október 21. 05:00, hétfő | Külföld

Őrizetbe vették a szibériai aranybánya vezetőit, ahol a végzetes gátszakadás történt

Halált okozó gondatlanság címén őrizetbe vették az orosz hatóságok annak a Krasznojarszki területen működő aranybányának a vezérigazgatóját, valamint két vezető munkatársát,