Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 07. 08:30, szerda | Külföld

Tévéfilm készül a brit hercegi párról

Tévéfilm készül a brit hercegi párról

Alakul a tévéfilm Harry hercegről és Meghan Markle-ről, már kiderült, hogy kik játsszák a jegyespárt.

A Lifetime tévéfilmben mutatja be Harry herceg és Meghan Markle szerelmét, valószínűleg még az esküvő előtt meglesz a premier.

A Harry & Meghan: A Royal Romance című film főleg a kapcsolatuk kezdetére koncentrál, illetve azt helyezi előtérbe, hogy a színésznőnek miként kellett megküzdenie a média növekvő érdeklődésével.

A csatorna most megtalálta a főszereplőket is, Harry herceget Murray Fraser fogja játszani, őt a The Loch című minisorozatban láthattuk hosszabban, a Viktóriá-ban csak vendégszerepelt, ez lesz a harmadik munkája.

Meghan Markle szerepét a valamivel tapasztaltabb és ismertebb Parisa Fitz-Henley-re bízták, őt legutóbb a Midnight, Texas-ban láthattuk, előtte a Jessica Jones-ban és a Luke Cage-ben is eljátszotta Reva Connorst. 2006 óta van egyébként képernyőn, olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a New York-i helyszínelők, a Grace klinika, a Zsaruvér, a House of Cards.

A Harry & Meghan: A Royal Romance várhatóan még a május 19-i esküvő előtt, valószínűleg május elején kerül képenyőre.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/DANIEL LEAL-OLIVAS

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).