Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2018. Február 07. 08:30, szerda | Külföld

Tévéfilm készül a brit hercegi párról

Tévéfilm készül a brit hercegi párról

Alakul a tévéfilm Harry hercegről és Meghan Markle-ről, már kiderült, hogy kik játsszák a jegyespárt.

A Lifetime tévéfilmben mutatja be Harry herceg és Meghan Markle szerelmét, valószínűleg még az esküvő előtt meglesz a premier.

A Harry & Meghan: A Royal Romance című film főleg a kapcsolatuk kezdetére koncentrál, illetve azt helyezi előtérbe, hogy a színésznőnek miként kellett megküzdenie a média növekvő érdeklődésével.

A csatorna most megtalálta a főszereplőket is, Harry herceget Murray Fraser fogja játszani, őt a The Loch című minisorozatban láthattuk hosszabban, a Viktóriá-ban csak vendégszerepelt, ez lesz a harmadik munkája.

Meghan Markle szerepét a valamivel tapasztaltabb és ismertebb Parisa Fitz-Henley-re bízták, őt legutóbb a Midnight, Texas-ban láthattuk, előtte a Jessica Jones-ban és a Luke Cage-ben is eljátszotta Reva Connorst. 2006 óta van egyébként képernyőn, olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a New York-i helyszínelők, a Grace klinika, a Zsaruvér, a House of Cards.

A Harry & Meghan: A Royal Romance várhatóan még a május 19-i esküvő előtt, valószínűleg május elején kerül képenyőre.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/DANIEL LEAL-OLIVAS

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 09:53, hétfő | Külföld

Gázriasztófegyvert és lőszert találtak a pénzügyőrök Röszkén

Egy gázriasztó-lőfegyvert és 195 lőszert találtak a pénzügyőrök egy osztrák autó ellenőrzésekor Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

2020. Január 27. 09:46, hétfő | Külföld

Sütievőverseny közben halt meg egy nő Ausztráliában

Kókuszkockaevő versenyben vett rész egy 60 éves ausztrál nő vasárnap, a szemtanúk szerint a gyorsevés közben rohamot kapott, eszméletét vesztette és meghalt - számolt be róla a BBC hírportálja.

2020. Január 27. 08:51, hétfő | Külföld

Sütievő versenyen halt meg egy nő Ausztráliában

Kókuszkockaevő versenyben vett rész egy 60 éves ausztrál nő vasárnap. A szemtanúk szerint a gyorsevés közben rohamot kapott, eszméletét vesztette és meghalt - írta a BBC.

2020. Január 27. 08:43, hétfő | Külföld

Az Egyesült Államokban azonosították a koronavírus negyedik megbetegedését

Az Egyesült Államokban azonosították a negyedik megbetegedést, amelyet a koronavírus okozott - jelentette be vasárnap a kaliforniai Los Angeles megye egészségügyi hivatala.