Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2018. Február 07. 08:30, szerda | Külföld

Tévéfilm készül a brit hercegi párról

Tévéfilm készül a brit hercegi párról

Alakul a tévéfilm Harry hercegről és Meghan Markle-ről, már kiderült, hogy kik játsszák a jegyespárt.

A Lifetime tévéfilmben mutatja be Harry herceg és Meghan Markle szerelmét, valószínűleg még az esküvő előtt meglesz a premier.

A Harry & Meghan: A Royal Romance című film főleg a kapcsolatuk kezdetére koncentrál, illetve azt helyezi előtérbe, hogy a színésznőnek miként kellett megküzdenie a média növekvő érdeklődésével.

A csatorna most megtalálta a főszereplőket is, Harry herceget Murray Fraser fogja játszani, őt a The Loch című minisorozatban láthattuk hosszabban, a Viktóriá-ban csak vendégszerepelt, ez lesz a harmadik munkája.

Meghan Markle szerepét a valamivel tapasztaltabb és ismertebb Parisa Fitz-Henley-re bízták, őt legutóbb a Midnight, Texas-ban láthattuk, előtte a Jessica Jones-ban és a Luke Cage-ben is eljátszotta Reva Connorst. 2006 óta van egyébként képernyőn, olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a New York-i helyszínelők, a Grace klinika, a Zsaruvér, a House of Cards.

A Harry & Meghan: A Royal Romance várhatóan még a május 19-i esküvő előtt, valószínűleg május elején kerül képenyőre.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/DANIEL LEAL-OLIVAS

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 15. 16:09, szerda | Külföld

A lovaglás legősibb bizonyítékára bukkantak Kazahsztánban

Az eddig véltnél jóval korábban lettek a lovaglás mesterei az emberek egy nemzetközi kutatócsoport szerint, amely az i.e. 2. évezredi andronovói kultúra síremlékeit Kazahsztánban tanulmányozva jutott a következtetésre.

2020. Július 15. 14:03, szerda | Külföld

Epstein egykori barátnője tagadja, hogy kiskorú lányokat toborzott szexuális visszaélésekre

Ghislaine Maxwell, a kiskorúakkal szemben elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt és öngyilkosságot elkövetett Jeffrey Epstein egykori barátnője és segítőtársa kedden ártatlannak mondta magát a bíróságon.

2020. Július 15. 12:09, szerda | Külföld

Merkel: Németország hajlandó kompromisszumokra a rendkívüli uniós csúcson

Németország hajlandó a kölcsönös engedményeken alapuló megegyezésre az Európai Unió pénteken kezdődő rendkívüli csúcstalálkozóján,

2020. Július 15. 09:35, szerda | Külföld

Már több mint 7,3 millióan gyógyultak meg a világban

A világon 13 290 153 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 577 980, a gyógyultaké pedig 7 374 484 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerdai adatai szerint.