Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2018. Május 04. 13:42, péntek | Bulvár

Tillának búcsút intettek

Tillának búcsút intettek

Megújuló műsorhoz új műsorvezető is dukál. Úgy tűnik, Tillának mennie kell.

Idén is lesz Ninja Warrior a TV2-n. A tavalyi évben több mint háromezren jelentkeztek a játékra, így a csatorna úgy döntött, belevág a következő évadba. Már folynak a válogatók. A szerencséseknek, akiket beválogatnak a show-ba, brutálisan nehéz, a tavalyinál is komolyabb pályákkal kell megküzdeniük.

A megújuló műsorhoz azonban új műsorvezető is dukál. A Bors iparági pletykákra hivatkozva közölte, hogy Tillát Stohl András váltja Majka oldalán. A lap úgy tudja, hogy nem azért kell mennie Tillának, mert elégedetlenek voltak vele, hanem mert egy másfajta hangulatú műsort szeretnének a készítők. Ráadásul az is elképzelhető, hogy a Ninja Warrior női műsorvezetője, Mádai Vivien is távozik. A lap úgy tudja, hogy az ő helyét Fresh Andi, azaz Villányi Andrea veszi át.

A TV2 nem cáfolta a Bors értesüléseit, de nem is erősítette meg azokat. Azt mondták, minden részletet el fognak árulni, ha ott az ideje.

Forrás: life.hu

Kép: Istvan Ruff

Címkék: Ninja Warrior, tilla, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.