Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2012. Június 13. 08:14, szerda | Külföld
Forrás: mti

Tinédzser lányokat vádoltak meg emberkereskedelemmel Kanadában

Tinédzser lányokat vádoltak meg emberkereskedelemmel Kanadában

Két 15 éves tinédzser lányt vádolt meg emberkereskedelemmel a kanadai rendőrség Ottawában.

Az észak-amerikai ország fővárosának hatóságai szerint a gyanúsított fiatalok prostitúcióra kényszerítették társaikat. A rendőrség képviselője helyi idő szerint kedden sokkolónak nevezte az ügyet, mint mondta, a hatóság még soha nem tapasztalt ilyet. A rendőrség feltételezései szerint a két gyanúsított három alkalommal csalt el három - 13 és 17 év közötti - lányt egy szociális lakásba, ahonnan az áldozatokat autóval más helyre vitték és prostitúcióra kényszerítették őket. A két 15 éves ellen többek közt emberkereskedelem, rablás, kerítés, szabadságkorlátozás, szexuális zaklatás, zaklatás a vád. A rendőrség még egy további gyanúsítottat, egy 17 éves lányt keres.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 17:02, vasárnap | Külföld

Rekordnagyságú területen pusztított erdőtűz az idén Európában

Minden korábbinál nagyobb területen pusztított erdőtűz Európában az idén az Európai Unió figyelőszolgálatának vasárnap ismertetett adatai szerint.

2022. Augusztus 14. 12:04, vasárnap | Külföld

Pusztító villámárvizekre készülhet Kalifornia a jövőben

Nagy területen pusztító villámárvizekkel kell szembenéznie a jövőben a ma történelmi szárazsággal küzdő Kaliforniának, amelyek nagyobb kárt okozhatnak majd, mint egy erős földrengés

2022. Augusztus 14. 06:00, vasárnap | Külföld

Poliovírust találtak New York szennyvízében

A járványos gyermekbénulásért felelős poliovírust találtak New York szennyvízében, különösen az oltatlanok vannak veszélyben - közölték a városi és állami hatóságok pénteken.

2022. Augusztus 13. 18:08, szombat | Külföld

Enyhíti a korlátozásokat az amerikai járványügyi központ a tanév kezdetén

Az Egyesült Államokban a diákoknak nem lesz kötelező karantén a hamarosan kezdődő tanévben, akkor sem, ha koronavírussal fertőzött személlyel voltak kapcsolatban