Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 10. 06:00, kedd | Belföld

Tinik tiporták egymást a budapesti plázában

Tinik tiporták egymást a budapesti plázában

Sikoltozó, pánikba esett fiatal lányok zsúfolódtak össze egy közönségtalálkozón az egyik budapesti bevásárlóközpontban. A beszámolók szerint tragédia is történhetett volna.- írja a Bors.

Szemtanúk szerint a hét évvel ezelőtti West- Balkán tragédiához hasonló jelenetek játszódtak le a Mamut 2 bevásárlóközpontban szombaton. Akkor a Nyugatinál hárman meghaltak.

"Egy közönségtalálkozóra annyian zsúfolódtak be, hogy le kellett fújni az eseményt, a közönséget pedig ki kellett menekíteni." - írja a Bors.

"Itt ragadtunk bent. A rendőrök se ki, se be nem engednek minket. - mondta lapnak a rendezvény egyik sztárja, Szász Dorina, aki arra kérte a rajongókat, hogy menjenek ki az utcára.

"Engem széttapostak, összevissza lökdöstek, ki akartam menni onnan és nem engedtek. Elkapott a sírógörcs, a biztonsági őr szedett ki."- írta közösségi oldalára egy fiatal lány, aki részt vett a rendezvényen.

"Nekem a sürgősségire kellett mennem, mert valaki egy nagy táskával fejbe vágott!"
- írta egy másik résztvevő.

A Music.ly nevű mobilos alkalmazás rendezvényén a szervezők azt ígérték, hogy a rajongók találkozhatnak a műfaj legnagyobb sztárjaival, de ekkora érdeklődésre aligha számítottak. Több ezer rajongó ment el az eseményre, a tömegben egyre többen lettek rosszul, elfogyott a levegő, valaki elájult, hangzavar és dulakodás alakult ki. Végül a rendezvényt lefújták.

A rendőrség a lapnak elmondta, hogy: "A rendezvény biztonságos lebonyolítása a rendezvény szervezőjének feladata volt. A szervező a rendezvényt idő előtt befejezettnek nyilvánította, majd a résztvevők elvonulásának biztosításában a rendőrség közreműködését kérte."

Négy rendőr felügyelte a biztonságos elvonulást. Nyomozás nem indult az ügyben, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Mammutban indult-e belső vizsgálat.

Forrás: origo.hu

Kép: index.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről