Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 09. 06:15, péntek | Bulvár

Tizenhat éve nem történt ilyen az Emmy-díjátadón

Tizenhat éve nem történt ilyen az Emmy-díjátadón

Műsorvezető nélkül tartják meg szeptemberben a filmes gálát.

Házigazda nélkül rendezik meg szeptemberben a legrangosabb amerikai televíziós elismerés, az Emmy díjátadó gáláját, hasonlóan ahhoz, ahogy korábban az Oscar-gálát – jelentették be szerdán a szervezők.

Ez lehetővé teszi, hogy az ünnepségen több időt szenteljenek a díjra jelölt televíziós műsoroknak – közölte Charlie Collier, a Fox Entertainment igazgatója. “Ha van egy műsorvezető és egy nyitószám, az 15-20 perc, amit elveszünk attól, hogy a jelöltek előtt tisztelegjünk” – tette hozzá, A díj történetében eddig csak háromszor fordult elő, hogy házigazda nélkül folyt a gála, legutóbb 2003-ban.

Az Emmy-díjátadó gálájának tavaly rekordalacsony nézettsége volt, nem utolsó sorban amiatt, hogy túlságosan vontatottra sikerült. Februárban az Oscar-díjátadót is házigazda nélkül rendezte meg az amerikai filmakadémia, miután a kiszemelt műsorvezető, Kevin Hart visszalépett. A szervezők sikeresnek tartották ezt a formulát, a műsornak jóval nagyobb volt a nézettsége, mint az előző évben.

Az idei Emmy-díjakra a Trónok harca című sorozat nyolcadik, befejező évada rekordszámú, 32 jelölést kapott, gyártója, az HBO 137 jelöléssel jóval megelőzte a 117 jelölést kapó Netflixet. Az idén befejeződött drámasorozat ezzel megelőzte a korábbi csúcstartót, az ABC televízió New York rendőrei című sorozatát, amely 1994-ben az első évadával 27 jelölést zsebelt be.

Az Emmy-díjakat szeptember 22-én adják át Los Angelesben.

Forrás: hirado.hu

MTI/EPA/Paul Buck

Címkék: Emmy-díjátadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára