Városlista
2021. december 9, csütörtök - Natália

Hírek

2012. Március 14. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Tízezres borravalót adott Banderas

Tízezres borravalót adott Banderas

Az utolsó falatig megette a 30 centiméter átmérőjű bécsi szeletet a budai étteremben.

A Budapesten forgató Antonio Banderas vasárnap este a stábjával Budán, az egyik közel százéves étterembe tért be vacsorázni. A Blikk úgy tudja, hogy a világsztár laza, hétköznapi öltözékben érkezett, egy nő és egy férfi volt a társaságában. A színész nem rendelt drága ételeket, de nagyon ízlett neki minden fogás a budai vendéglátóhelyen. Hagyományos húslevest, bécsi szeletet és csokitortát vacsorázott, és egy üveg vörösbort is rendelt.

Végig nagyon kedves volt a felszolgálókkal, akikkel a vacsora végén pár közös fotót is készített, sőt még arra is megkérte őket, hogy tanítsák meg neki magyarul a "köszönöm" szót - értesült a bulvárlap.

A hollywoodi sztár - aki a hét közepén már repül is vissza Los Angelesbe a családjához - annyira elégedett volt a kiszolgálással, hogy tízezer forintos borravalót hagyott a budai étteremben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 17:02, kedd | Bulvár

Tizenöt kisbolygót neveztek el magyar személyiségekről

Tizenöt kisbolygót neveztek el magyar személyiségekről, csillagászokról, fizikusokról és más tudományágak művelőiről, köztük Karikó Katalinról

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.