Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2018. Május 26. 16:10, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Tízmilliós értékben csempészték a cigit

Tízmilliós értékben csempészték a cigit

Több mint tízmillió forint értékű dohányárut foglaltak le a kölcsei rendőrök és adtak át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak pénteken.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai május 25-én 6 órakor árucsempészetre utaló nyomok alapján ellenőriztek egy tiszabecsi ingatlant. A rendőrök az udvaron lévő garázsban egy személygépkocsit is átvizsgáltak, melyben 8000 doboz zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A rendőrök azonnal értesítették az illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait, akiknek a helyszínen jelen lévő ingatlan tulajdonosát és a több mint tízmillió forint értékű dohányárut a további eljárás lefolytatása érdekében átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 15. 17:09, péntek | Kék hírek

Megölte öccsét és rágyújtotta a házat, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek azzal a mórahalmi férfival szemben, aki tavaly januárban leszúrta 18 éves öccsét, majd rágyújtotta a házat - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

2021. Január 15. 13:02, péntek | Kék hírek

Ittas embert kifosztó ukránokat ítéltek el Tatabányán

A Tatabányai Járásbíróság jogerősen két évnél hosszabb börtönbüntetésre ítélt két ukrán férfit, aki a város egyik buszmegállójában eszméletvesztésig bántalmazott egy embert, majd elvette nyakláncát és karóráját

2021. Január 13. 10:51, szerda | Kék hírek

Újabb alagutat találtak a rendőrök a szerb-magyar határ alatt

Újabb alagutat találtak a rendőrök a szerb-magyar határ alatt Ásotthalom térségében - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szerdán.

2021. Január 11. 08:00, hétfő | Kék hírek

Embercsempészeket vettek őrizetbe Kecskeméten, 28 határsértőt szállítottak

Őrizetbe vettek a rendőrök három szír állampolgárságú, német tartózkodási engedéllyel rendelkező férfit, akik vasárnap több mint két tucat migránst próbáltak Magyarországon keresztül illegálisan Nyugat-Európába juttatni