Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Július 11. 15:09, hétfő | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Ütköztek, majd elhajtottak… szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ütköztek, majd elhajtottak… szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

2011. július 10-én, dél és fél kettő között közlekedett a Győr-Gyirmóthoz tartozó Achilles park előtti úton a park irányába egy ismeretlen...

2011. július 10-én, dél és fél kettő között közlekedett a Győr-Gyirmóthoz tartozó Achilles park előtti úton a park irányába egy ismeretlen személygépkocsi. Nem tartott kellő oldaltávolságot az úttest szélén szabályosan parkoló Audi mellett, melynek következtében az autó bal elejének ütközött.

Ugyancsak július 10-én, este kilenc órakor történt közlekedési baleset Győrben, a Tesco parkolójában. A parkolóhelyre figyelmetlenül beálló ismeretlen autós járműve bal eső lökhárítójával ütközött a szabályosan várakozó Fiat Puntó jobb oldali hátsó és első ajtajának, valamint első sárvédőjének.

Július négy és nyolcadika között Győrben, az Árpád úton, az okmányiroda előtti parkolóból kanyarodott ki jobbra, nagy ívben, a Czuczor Gergely utca irányába azaz ismereten, fehér színű autós, aki az ott parkoló Renault Clio jobb első ajtajának ütközött.

Személyi sérülés egyik balesetben sem volt. Az okozók mindhárom esetben felelősségvállalás nélkül, adataik hátrahagyása nélkül hajtottak el a baleset helyszínéről.

A Győri Rendőrkapitányság azoknak a szemtanúknak várja a jelentkezését, akik valamely esetről érdemi információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, telefonon hivatali időben a 96/520-092; 96/520-094, vagy a 107 ügyeleti számon.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.