Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Március 01. 12:44, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Több mint 12 kiló drogért nyolc év fegyházat kapott

Több mint 12 kiló drogért nyolc év fegyházat kapott

Nyolc év fegyházra és öt év kiutasításra ítélte a Kecskeméti Törvényszék azt a koszovói férfit, aki januárban az általa vezetett autóban több mint 12 kilogramm kannabiszt rejtett el

- tájékoztatta a törvényszék csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint az 57 éves férfi által vezetett autóban január 14-én a tompai határátkelőhelyen 16 csomag, összesen 12675 gramm kábítószert találtak elrejtve. A vádlott az Albániában vásárolt kannabiszt a fia autójával Olaszországba akarta vinni.

Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért és a minősítés - kábítószer-kereskedelem helyett kábítószer-birtoklás - megváltoztatása érdekében fellebbezett, amelyekről a Szegedi Ítélőtábla dönt majd. A vádlott előzetes letartóztatását a bíróság a másodfokú eljárás befejezéséig fenntartotta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről