Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2019. November 11. 13:50, hétfő | Bulvár

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Medveczky Ilonát az idősebb Richter József rendezésében, a Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként hatalmas ovációval fogadta a nézőközönség – írja a Bors.

„Déjà vu érzésem van, 55 évvel ezelőtt itt debütáltam. Itt születtem. Borzasztó az én számból hallani, de igaz. A revü a háború után velem született… Elképesztő, szinte már fizikailag lehetetlen produkciók várják a nézőket. Ezt látva nem is tudom, hogy szeretnék-e ebben a korban élni, pályakezdő lenni, mert olyan nagy a kihívás, nem bírnám a tempót” – mondta Medveczky Ilona, aki azt is elárulta, már nem tér vissza, sőt, műtét is vár rá.

"Hála Istennek, hogy itt a kísérőm. Rá támaszkodhatok egész este. Rettenetesen hiányzik a színpad, hiányzik az az energia, de már nem térek vissza… Amúgy egy darab fém van a csuklómban és 15 centis csavar a vállamban. Alig tudom felemelni a kezemet. Fájdalmas, sajnos, emiatt hamarosan újabb műtét vár rám” – mondta Medveczky Ilona.

Forrás: life.hu, origo.hu

Kép: Polyák Attila/Origo

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.

2021. Június 03. 18:00, csütörtök | Bulvár

Mick Jagger és Tilda Swinton is kiáll Velencéért

Nyílt levélben szólítják fel az olasz kormányt Velence védelmére, miután kiderült, hogy hatalmas üdülőhajók akarnak elhaladni a Szent Márk-tér közelében.