Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2019. Február 22. 07:03, péntek | Belföld

Több orvos otthagyta a veszprémi kórház érsebészetét

Több orvos otthagyta a veszprémi kórház érsebészetét

Egy főállású és egy részmunkaidős érsebész távozott a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház érsebészeti osztályáról, ahol információink szerint a hiányzó létszámot helyettesítéssel megoldották.

Így jelenleg öt orvos dolgozik az osztályon. A kórházban a folyamatos ellátást biztosítják.

Dávid Gyula főigazgató megkeresésünkre a történtek kapcsán közölte: a Csolnoky Ferenc Kórház érsebészeti osztálya teljes kapacitással működik a nap 24 órájában és a hét minden napján. A folyamatos ellátást az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően orvosi ügyelettel és érsebészeti készenléti szolgálattal biztosítják.

"Ennélfogva az ellátásokat az elmúlt hónapokban is biztosítottuk, a speciális, emelt szintű ellátást igénylő esetek eddig is és ezután is a megfelelő centrumba kerülnek. A humán erőforrás kérdéseit mind ez idáig megoldottuk" – fogalmazott a főigazgató.

Forrás: veol.hu

Kép: veszpremkukac.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 14:00, szerda | Belföld

Több száz új buszt vásárol húszmilliárd forintért a Volánbusz

Több mint 20 milliárd forint értékben 352 új autóbusz megvásárlásáról kötött szerződést a Volánbusz Zrt. és a Volán Buszpark Kft. – közölte a Volánbusz szerdán az MTI-vel.

2019. November 13. 13:02, szerda | Belföld

Több mint 17 milliárdot érő heroint foglaltak le a magyar és szlovén rendőrök

A két országban is évtizedek óta a legnagyobb, több mint 17 milliárd forintot érő heroinszállítmányt foglalták le a napokban Budapesten és a szlovéniai Koperben magyar és szlovén bűnügyi együttműködéssel

2019. November 13. 07:35, szerda | Belföld

Karácsonyi kívánságok teljesülhetnek a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével

Az idén személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak.

2019. November 13. 07:14, szerda | Belföld

Ma van a magyar nyelv napja

Ma van a magyar nyelv napja, ebből az alkalomból gálaműsort tart az Anyanyelvápolók Szövetsége, az M5 a nap folyamán bejátszásokkal, este pedig stúdióműsorral hívja fel a figyelmet az anyanyelv fontosságára.