Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2021. Május 20. 08:00, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság gyanúsítottként kihallgatta az 50 éves elkövetőt. Az ellopott értékeket a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A Veszprémi Rendőrkapitányságra a sértett tett feljelentést 2021. május 18-án arról, hogy aznap délelőtt a megyeszékhelyen a bevásárlás során ismeretlen elkövető ellopta a pénztárcáját, benne több százezer forint készpénzzel és az irataival. A tárca hiányát akkor vette észre, amikor egy másik boltban szeretett volna fizetni. Azonnal bement a számlavezető bankjába letiltatni a bankkártyáját, azonban ott közölték vele, hogy a kártyájával annak eltűnése után már több mint tízezer forint értékben vásároltak – közölte a rendőrség.

A rendőrség az adatgyűjtés eredményeként azonosította a feltételezett elkövetőt, egy 50 éves nőt, majd előállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A Balaton-parti településen lakó gyanúsított lakásán végzett kutatás során megtalálták a nyomozók a sértett pénztárcáját, benne iratait, és a lopott pénz nagy részét, melyeket lefoglaltak. A rendőrök 2021. május 19-én visszaadták az ellopott értékeit a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 08:38, szombat | Belföld

Folytatódik a Közlekedési Múzeum gyűjteményfejlesztése

Járművek restaurálásával és további beszerzésekkel folytatódik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) gyűjteményének fejlesztése.

2024. Július 13. 08:37, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: megnyertük egyszer, másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is

Három a magyar igazság: megnyertük egyszer, megnyertük másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is

2024. Július 13. 08:35, szombat | Belföld

Nagyon erős UV-B sugárzás várható szombaton az ország nagy részén

Nagyon erős, a figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható szombaton több régióban - közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

2024. Július 12. 07:58, péntek | Belföld

Sok napsütés mellett néhol 40 Celsius fok fölé is melegedhet a levegő a hétvégén

Sok napsütés mellett elszórtan záporokra és zivatarokra kell számítani a hétvégén, néhol 40 Celsius fok fölé is melegedhet a levegő - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.