Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Január 18. 06:16, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Több ezer üzlet zárhat be márciusban

Több ezer üzlet zárhat be márciusban

Csak az akciós áruk fogynak a boltokban - erre panaszkodik sok kereskedő. A nem ritkán ötven-hetven százalékos kedvezménnyel adott áruk ugyanis önmagukban veszteségesek a boltoknak. A kereskedelmi szövetségnél azt állítják, akár több ez

Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta, hogy nagyon sok kereskedő panaszkodik a szövetségnél, hogy szinte csak az akciós termékek fogynak. Ez a gazdasági válság eredménye. Ez viszont azt is jelenti, hogy a január sok kereskedőnek a veszteséget termelő hónap - számolt be az RTL Híradó.

A boltosok azt mondják, az 50-70 százalékkal leértékelt termékekkel csak becsalogatják a vevőket, abban a reményben, hogy más, nem kedvezményes terméket is vesznek, de nem így van. Tavaly decemberben 40 milliárd forinttal kevesebbet költöttek a vásárlók, mint egy évvel korábban. A kereskedelmi szövetség azt állítja, akár 2000 kisüzlet is megszűnhet márciusra a visszaesett forgalom miatt.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 16:47, hétfő | Belföld

15 métert repült egy biciklis, miután elgázolták

Egy biciklis nő életveszélyesen megsérült, amikor elütötte egy autó a 44-es főúton Békésszentandráson.

2019. Június 24. 16:01, hétfő | Belföld

Emelkedik a benzin és a gázolaj ára szerdán

2019. Június 24. 15:12, hétfő | Belföld

Beszakadt a tető egy balatonföldvári építkezésen, többen megsérültek

Hétfőn délelőtt fél 11-kor egy balatonföldvári építkezésen beszakadt a tetőszerkezet, és öt emberre rázuhant. Mindegyiküket kórházba kellett vinni.

2019. Június 24. 15:00, hétfő | Belföld

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán.