Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2010. Január 26. 07:22, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Több százezer eurót sikkasztott a Nemzetközi Kézilabda Szövetség elnöke?

Több százezer eurót sikkasztott a Nemzetközi Kézilabda Szövetség elnöke?

Több százezer eurót sikkasztott a Nemzetközi Kézilabda Szövetség elnöke a Der Spiegel német magazin szerint. A lap birtokába jutott dokumentumok szerint Hasszan Musztafa 602 ezer eurót kapott egy televíziós közvetítési jogokkal foglalkozó

A társaság az érintett időszakban a nemzetközi szövetség kiemelt partnere volt. Az egyiptomi sportvezető arra hivatkozik, hogy a saját díjazásáról szóló pontot kivették a Sport Five-val kötött szerződésből, amelyben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság etikailag nem talált kifogásolnivalót.

A Spiegel birtokába került iratok szerint azonban a megállapodást kozmetikázták, és a Musztafa díjazásáról szóló részt csak azután vették ki belőle, hogy a sportvezető megkapta a pénzt.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 22:28, péntek | Sport

Zsolti nagyon eltalálta a ritmust és én is!

A miskolci ralis legénység, a hétvégén bevetette magát a Velenje környéki hegyekbe.

2023. Június 02. 18:02, péntek | Sport

Nyirád után újabb meglepetésre készül a portugál EB-futamon Benyó Máté

A hétvégén Montalegre Circuit-on folytatódik a 2023-es Rallycross Európa-bajnokság, ahol újabb nagy huszárvágásra készül Benyó Máté a Korda Racing versenyzője aki vezeti a hazai bajnokságot.

2023. Június 02. 07:47, péntek | Sport

Női labdarúgó NB I - Sorozatban negyedszer bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megvédte címét a női labdarúgó NB I-ben, mivel 3-0-ra nyert az ETO FC Győr otthonában a döntő második mérkőzésén, csütörtökön.