Városlista
2019. december 8, vasárnap - Mária

Hírek

2019. December 02. 19:58, hétfő | Belföld

Többen életüket vesztették az utakon hétfő este

Többen életüket vesztették az utakon hétfő este

Veszprémben halálra gázoltak egy nőt hétfő este; Székkutasnál, a 47-es főúton pedig négy autó karambolozott, a balesetben egy ember meghalt.

Több halálos balesetről is érkezett hír a hétfő esti órákban.

Egy autós Veszprém iparterületi részén, a Pápai út és a Pillér utca kereszteződésénél elgázolt egy sétáló nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A rendőrség a helyszínelés idejére a teljes útszakaszt lezárta.

A 47-es úton, Székkutas közelében négy autó ütközött össze egymással. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. Az érintett útszakaszt itt is lezárták a hatóságok a helyszínelés és a műszaki mentés idejére.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 18:01, szombat | Belföld

Vegyes virágméz nyerte el Az év kiváló magyar méze 2019 díjat

A 12. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon szombaton hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az idei év legjobb magyar mézét.

2019. December 07. 16:30, szombat | Belföld

Letartóztatták a tanárára késsel támadó diákot

A bíróság szombaton elrendelte annak a diáknak a letartóztatását, aki a gyanú szerint a napokban egy győri szakközépiskolában késsel támadt a tanárára.

2019. December 07. 16:29, szombat | Belföld

A mentők a fokozott balesetveszélyre figyelmeztetnek

A mentőket egyetlen nap alatt 3411 esethez riasztották, a fővárosban több mint ezer esetet láttak el, különösen az elesések miatti végtagtörések száma emelkedett

2019. December 07. 09:08, szombat | Belföld

Felbocsátották a műegyetemen fejlesztett SMOG-P kisműholdat

December 6-án helyi idő szerint 9:18-kor Új-Zélandról felbocsátották, majd sikeresen pályára állították a műegyetemi fejlesztésű SMOG-P és a magánfinanszírozású ATL-1 kisműholdakat.