Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Július 09. 07:28, kedd | Sport

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Egy hét alatt másodszor esett össze néző a 12-es pályán, amelyen egy 60 éves nőt újra kellett éleszteni. Mások is kórházba kerültek a kánikulában.

Kis híján tragédiába fulladt a londoni tenisztorna, miután a német Jan-Lennard Struff és az orosz Mihail Kukuskin meccsének negyedik szettjében egy néző eszméletlenül esett össze a napsütötte lelátón. Az összecsapást azonnal félbeszakították, a nézőteret kiürítették, a helyszínen tartózkodó mentők pedig azonnal a földön fekvő nő segítségére siettek – miközben a személyzet többi tagja esernyőkkel igyekezett árnyékot biztosítani a mentéshez – írja a Bors.

„Egy 60 éves nő összeesett a 12-es pálya nézőterén. Azonnal orvosi ellátásban részesült, és sikeresen újraélesztették, mielőtt a helyi kórházba szállították" – olvasható a szervezők közleményében. A hírek szerint a mentőknek defibrillátort is be kellett vetniük, hogy megmentsék a nő életét.

A torna egyik legkisebb lelátójú pályáján egyébként ez már a második ilyen eset egy hét alatt. A nyitónapon ugyanis csupán 17 perc után szintén egy néző esett össze, aki a fedetlen lelátón hőgutát kapott. Szintén az erős napsütés okozott gondot a 11-es pályán is napokkal ezelőtt, ahol egy labdaszedő fiú esett össze, akit szintén kórházba szállítottak.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 13. 18:50, péntek | Sport

Gutai Marcell és élete első igazi rallyversenye

Gutai Marcell az M6log Salgó Rally2 versenyen vett részt, Skrobák István navigálásával.

2019. Szeptember 13. 16:48, péntek | Sport

Megvan az idei első bajnoki cím!

A hétvégén Brnoban zajló bajnoki forduló a több futamgyőzelem mellett egy bajnoki címet is hozott a Gender Racing Team számára!

2019. Szeptember 12. 17:06, csütörtök | Sport

Tizenötezer indulót várnak jövőre a 14. Ultrabalatonon

Tizenötezer indulója lesz jövőre a 14. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalaton elnevezésű Balaton-kerülő tömegsportrendezvénynek, amelyen egyéniben és váltóban, futva vagy kerékpározva teljesíthető a 221 kilométeres táv.

2019. Szeptember 12. 06:00, csütörtök | Sport

Budapesten rendezi meg kongresszusát a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség

2020. február elején Budapesten rendezik a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) éves kongresszusát és díjátadó gáláját - jelentették be sajtótájékoztatón szerdán, a 110 éves Magyar Sportújságíró Szövetség (MSÚSZ) szék