Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2019. Július 09. 07:28, kedd | Sport

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Egy hét alatt másodszor esett össze néző a 12-es pályán, amelyen egy 60 éves nőt újra kellett éleszteni. Mások is kórházba kerültek a kánikulában.

Kis híján tragédiába fulladt a londoni tenisztorna, miután a német Jan-Lennard Struff és az orosz Mihail Kukuskin meccsének negyedik szettjében egy néző eszméletlenül esett össze a napsütötte lelátón. Az összecsapást azonnal félbeszakították, a nézőteret kiürítették, a helyszínen tartózkodó mentők pedig azonnal a földön fekvő nő segítségére siettek – miközben a személyzet többi tagja esernyőkkel igyekezett árnyékot biztosítani a mentéshez – írja a Bors.

„Egy 60 éves nő összeesett a 12-es pálya nézőterén. Azonnal orvosi ellátásban részesült, és sikeresen újraélesztették, mielőtt a helyi kórházba szállították" – olvasható a szervezők közleményében. A hírek szerint a mentőknek defibrillátort is be kellett vetniük, hogy megmentsék a nő életét.

A torna egyik legkisebb lelátójú pályáján egyébként ez már a második ilyen eset egy hét alatt. A nyitónapon ugyanis csupán 17 perc után szintén egy néző esett össze, aki a fedetlen lelátón hőgutát kapott. Szintén az erős napsütés okozott gondot a 11-es pályán is napokkal ezelőtt, ahol egy labdaszedő fiú esett össze, akit szintén kórházba szállítottak.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 12:01, péntek | Sport

Az MLSZ összességében elégedett a klubokkal és a szurkolókkal

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) összességében elégedett a klubok munkájával, és a szurkolók meghatározó többségének fegyelmezettségével is a koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorú intézkedések kapcsán.

2020. Június 04. 05:00, csütörtök | Sport

Szélesre tárja kapuit KiskunDragháza június 6-án

Dragra fel, irány KiskunDragháza! Június 6-án újra felbőgnek az autók és motorok hangjai a kiskunlacházi repülőtér beton csíkján.

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.