Városlista
2019. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2019. Július 09. 07:28, kedd | Sport

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Egy hét alatt másodszor esett össze néző a 12-es pályán, amelyen egy 60 éves nőt újra kellett éleszteni. Mások is kórházba kerültek a kánikulában.

Kis híján tragédiába fulladt a londoni tenisztorna, miután a német Jan-Lennard Struff és az orosz Mihail Kukuskin meccsének negyedik szettjében egy néző eszméletlenül esett össze a napsütötte lelátón. Az összecsapást azonnal félbeszakították, a nézőteret kiürítették, a helyszínen tartózkodó mentők pedig azonnal a földön fekvő nő segítségére siettek – miközben a személyzet többi tagja esernyőkkel igyekezett árnyékot biztosítani a mentéshez – írja a Bors.

„Egy 60 éves nő összeesett a 12-es pálya nézőterén. Azonnal orvosi ellátásban részesült, és sikeresen újraélesztették, mielőtt a helyi kórházba szállították" – olvasható a szervezők közleményében. A hírek szerint a mentőknek defibrillátort is be kellett vetniük, hogy megmentsék a nő életét.

A torna egyik legkisebb lelátójú pályáján egyébként ez már a második ilyen eset egy hét alatt. A nyitónapon ugyanis csupán 17 perc után szintén egy néző esett össze, aki a fedetlen lelátón hőgutát kapott. Szintén az erős napsütés okozott gondot a 11-es pályán is napokkal ezelőtt, ahol egy labdaszedő fiú esett össze, akit szintén kórházba szállítottak.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 15. 09:53, hétfő | Sport

Kategóriagyőzelem a Casentino ralin

39º RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO ralin vett részt Juhász Csabi szinte már törzsversenyzőként a testvérével, Zsoltival ahol kategóriagyőzelmet szereztek.

2019. Július 15. 07:41, hétfő | Sport

Rally: Defekt után defekt!

Nem úgy sikerült a 26. TAXI4 Veszprém Rallye a Ritmus ASE párosának, Klausz Kristófnak és Csányi Botondnak, ahogy szerettük volna,

2019. Július 12. 17:12, péntek | Sport

Rally: Egészséges visszatérés!

Bár a tempó még nem volt meg, a legfontosabb dologgal, az egészséggel minden rendben volt a 26. TAXI4 Veszprém Rallye-n a Várkonyi-Makai páros sofőr részével.

2019. Július 04. 08:51, csütörtök | Sport

Rally: Laza talajon, stabilan

Interjú Farkas Kálmán csapatvetetővel a Veszprém Rally előtt.