Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 31. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Többmilliós adósságot törleszt Csézy

Többmilliós adósságot törleszt Csézy

Az énekesnő nem vett részt egykori szerelme hagyatéki tárgyalásán. Ám a rokonságra is csupán adósság jutott örökségül.

Csézy semmire sem tartott igényt volt kedvese, az öngyilkosságot elkövető Lajos László örökségéből. A hagyatéki tárgyalásán ugyan megjelent a népes rokonság, ám ők sem fogadták el a várva-várt örökséget, amely nem volt más, mint milliós tartozás.

Az énekesnő volt párja ugyanis több mint 100 millió forint magánadósságot halmozott fel, a hitelezők a férfi halála után pedig rászálltak az énekesnőre. A Blikk úgy tudja, hogy akadtak a hitelező családtagok között olyanok, akik a tragédia után beköltöztek Csézyék házba, és elkezdték széthordani az ott talált ingóságokat, többek között az énekesnő személyes holmijait. A rokonság hiába számított arra, hogy a bükkzsérci házból vagy Csézyék más ingatlanjaiból sikerül majd visszakapniuk a kölcsönadott pénzüket, a nagy házat az egyik bank már le is foglalta.

Az énekesnőt meg sem említették a hagyatéki tárgyaláson, hiszen hivatalosan nem volt Laci társa, vagyonközösségi papír pedig nem született kettőjük között. Csézy jelenleg egyedül törleszti a keresztapjától kölcsönkapott 30 millió forintot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára