Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2019. Szeptember 06. 16:18, péntek | Bulvár

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

L.L. Junior fiát, Dávidkát ma délben temették el a Fiumei úti sírkertben. A szívszorító temetésen a kisfiú anyukája és a nagymamája is rosszul lett.

L.L. Junior hét évig élt együtt Hopp Csillával, a kapcsolatból két fiuk született. Lacika 2013-ban, Dávid, pedig 2015 szeptemberében jött világra. Dávid születése után nem sokkal Junior elhagyta a családját, de a gyerekeket utána is közösen nevelték.

A szombati tragédia után a szülők között elmérgesedett a kapcsolat, mert Junior Csillát hibáztatta, amiért a fiúk kiszaladt a piros lámpa ellenére az útra, a kocsi elé, de most úgy látszik, legalább a temetés idejére megbékéltek.

Junior, ahogy a képen is látszik, végig támogatta Csillát, akinek szüksége is volt erre, mert a szertartás alatt többször is ájulás közeli állapotba került.

Csillának széket kellett hozni, nem bírta a részvétnyilvánításokat, többször megszédült, támogatni kellett - írja a Bors.

Nemcsak Csilla, hanem Junior édesanyja is rosszul lett. Ő a kis fehér koporsó mellett esett össze - a Ripost információi szerint.

Mága Zoltán is hegedült a kisfiú temetésén

Miután Mága Zoltán szívszorító hegedűjátékkal búcsúzott a kisfiútól, megindult a tömeg, hogy elkísérjék végső nyughelyéhez Dávidkát, amikor a nagymama odalépett a koporsóhoz és váratlanul összeesett előtte.

"Dávidka, Dávidka" – kiabálta kétségbeesetten a gyászoló nagymama, akit rögtön a rokonok segítettek fel. Eközben lépett oda L.L. Junior is, aki arra kérte a hozzátartozókat, engedjék levegőhöz jutni édesanyját - írta a lap.

Forrás: origo.hu

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 05:00, szerda | Bulvár

Minden cél teljesült a varázslatos szóvivő bálon - VIDEÓ - FOTÓK

Elvarázsolták a szóvivőket!

2020. Március 31. 14:26, kedd | Bulvár

Dominikán ragadt Marsi Anikó családjával és az Exatlon egész stábja - Marsi Anikó üzent

A TV2-n, a Tények Pluszban jelentkezett be, a gyerekekkel kinn maradt Dominikán.

2020. Március 31. 12:28, kedd | Bulvár

Bemutatták az első, koronavírusról szóló filmet

Kanadai thriller az első film a koronavírusról, és már trailer is van hozzá.

2020. Március 31. 07:10, kedd | Bulvár

Mesterséges intelligenciával működő szenzort fejlesztettek a koronavírus korai diagnózisára

Mesterséges intelligenciával működő kicsiny szenzort fejlesztettek izraeli tudósok az új koronavírus okozta Covid-19 korai diagnózisára.