Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2019. Szeptember 06. 16:18, péntek | Bulvár

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

L.L. Junior fiát, Dávidkát ma délben temették el a Fiumei úti sírkertben. A szívszorító temetésen a kisfiú anyukája és a nagymamája is rosszul lett.

L.L. Junior hét évig élt együtt Hopp Csillával, a kapcsolatból két fiuk született. Lacika 2013-ban, Dávid, pedig 2015 szeptemberében jött világra. Dávid születése után nem sokkal Junior elhagyta a családját, de a gyerekeket utána is közösen nevelték.

A szombati tragédia után a szülők között elmérgesedett a kapcsolat, mert Junior Csillát hibáztatta, amiért a fiúk kiszaladt a piros lámpa ellenére az útra, a kocsi elé, de most úgy látszik, legalább a temetés idejére megbékéltek.

Junior, ahogy a képen is látszik, végig támogatta Csillát, akinek szüksége is volt erre, mert a szertartás alatt többször is ájulás közeli állapotba került.

Csillának széket kellett hozni, nem bírta a részvétnyilvánításokat, többször megszédült, támogatni kellett - írja a Bors.

Nemcsak Csilla, hanem Junior édesanyja is rosszul lett. Ő a kis fehér koporsó mellett esett össze - a Ripost információi szerint.

Mága Zoltán is hegedült a kisfiú temetésén

Miután Mága Zoltán szívszorító hegedűjátékkal búcsúzott a kisfiútól, megindult a tömeg, hogy elkísérjék végső nyughelyéhez Dávidkát, amikor a nagymama odalépett a koporsóhoz és váratlanul összeesett előtte.

"Dávidka, Dávidka" – kiabálta kétségbeesetten a gyászoló nagymama, akit rögtön a rokonok segítettek fel. Eközben lépett oda L.L. Junior is, aki arra kérte a hozzátartozókat, engedjék levegőhöz jutni édesanyját - írta a lap.

Forrás: origo.hu

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 12:01, vasárnap | Bulvár

Fődíjat nyert Király Levente Piedone nyomában című filmje

Király Levente Piedone nyomában című dokumentumfilmje nyerte el a fődíjat a jubileumi, XV. Göcsej Filmszemlén.

2019. Szeptember 15. 09:10, vasárnap | Bulvár

Budapestre jön a Queen Symphonic show

A Queen együttes legnépszerűbb slágereit rock- és szimfonikus zenekari kísérettel felvonultató show-t december 19-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatja a magyar közönség.

2019. Szeptember 14. 12:53, szombat | Bulvár

Börtönre ítélték a Született feleségek sztárját kenőpénzes botrány miatt

Tizennégy napos börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéért csütörtökön egy bostoni bíróságon.

2019. Szeptember 14. 09:15, szombat | Bulvár

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian

Az évszázad legjobb filmjei közé sorolta Nemes-Jeles László Saul fia című Oscar-díjas filmjét a The Guardian brit napilap, amely pénteken tette közzé a 2000 után készült legjobb száz film listáját.