Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2019. Szeptember 06. 16:18, péntek | Bulvár

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

L.L. Junior fiát, Dávidkát ma délben temették el a Fiumei úti sírkertben. A szívszorító temetésen a kisfiú anyukája és a nagymamája is rosszul lett.

L.L. Junior hét évig élt együtt Hopp Csillával, a kapcsolatból két fiuk született. Lacika 2013-ban, Dávid, pedig 2015 szeptemberében jött világra. Dávid születése után nem sokkal Junior elhagyta a családját, de a gyerekeket utána is közösen nevelték.

A szombati tragédia után a szülők között elmérgesedett a kapcsolat, mert Junior Csillát hibáztatta, amiért a fiúk kiszaladt a piros lámpa ellenére az útra, a kocsi elé, de most úgy látszik, legalább a temetés idejére megbékéltek.

Junior, ahogy a képen is látszik, végig támogatta Csillát, akinek szüksége is volt erre, mert a szertartás alatt többször is ájulás közeli állapotba került.

Csillának széket kellett hozni, nem bírta a részvétnyilvánításokat, többször megszédült, támogatni kellett - írja a Bors.

Nemcsak Csilla, hanem Junior édesanyja is rosszul lett. Ő a kis fehér koporsó mellett esett össze - a Ripost információi szerint.

Mága Zoltán is hegedült a kisfiú temetésén

Miután Mága Zoltán szívszorító hegedűjátékkal búcsúzott a kisfiútól, megindult a tömeg, hogy elkísérjék végső nyughelyéhez Dávidkát, amikor a nagymama odalépett a koporsóhoz és váratlanul összeesett előtte.

"Dávidka, Dávidka" – kiabálta kétségbeesetten a gyászoló nagymama, akit rögtön a rokonok segítettek fel. Eközben lépett oda L.L. Junior is, aki arra kérte a hozzátartozókat, engedjék levegőhöz jutni édesanyját - írta a lap.

Forrás: origo.hu

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 17. 16:29, péntek | Bulvár

Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen

Eljárás indított csütörtökön a párizsi ügyészség Christophe Ruggia francia filmrendező ellen, akit Adele Haenel színésznő azzal vádol, hogy 12 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta szexuálisan

2020. Január 17. 16:08, péntek | Bulvár

Meghalt J.R.R. Tolkien fia

Elhunyt Christopher Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének, J.R.R. Tolkiennek a fia, aki apja halála után rendezte sajtó alá addig kiadatlan műveit.

2020. Január 17. 15:55, péntek | Bulvár

10 nappal a díjátadó előtt menesztették a Grammy-akadémia elnökét

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét.

2020. Január 16. 17:32, csütörtök | Bulvár

Abszurd forgatási baleset történt az egykori Harry Potterrel

Egy kacsa okozott némi bosszúságot Harry Potter egykori alakítójának, Daniel Radcliffe-nek, miközben a Csodatévők új kiadását forgatta.