Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Március 02. 07:30, péntek | Helyi sport
Forrás: Revita TV

Toborozzák az ifjúságot

Toborozzák az ifjúságot

Utánpótláskorú labdarúgókat toboroz az idén 100 éves DAC Sportegyesület.

A jubiláló kék-fehérek képességfejlesztést, utazási lehetőséget focitornákra, ajándék edző és mérkőzés felszerelést, FIFA licences műfüves pályát és nyári táborozást kínál mindenkinek, aki kedvet érez, hogy kipróbálja magát a nagy múltú klubnál.

Üresen tátong a DAC pályája. No nem azért, mert nincs élet a klubnál, csupán a kora délután időpont volt edzések szempontjából lyukas. Az egyesület felnőtt csapata jelenleg a megyei harmadosztályban szerepel, míg különböző utánpótlás csapataik a korosztályos bajnokságokban szerepelnek. Éppen ezt az utánpótlást szeretnék még inkább fellendíteni a kék-fehér klub vezetói azzal, hogy toborzót hirdettek a fiataloknak. A kezdeményezést a Vasas, az MTK és a Bochum korábbi válogatott labdarúgója, Farkasházy László is felkarolta.

A kék-fehér egyesület vezetői tehát előbb az iskolákat aztán az óvodákat is végigjárják, hogy újra kibővítsék az egykor szebb napokat is látott klub utánpótlását. Cserébe az imádott sportág gyakorlásán túl képességfejlesztést ajánlanak, utazási lehetőséget különböző focitornákra, ajándék edző és mérkőzés felszereléseket, FIFA licences műfüves pályát és nyári táborozást kínálnak. A DAC-osok felhívják a gyermekek, na és természetesen a szülők figyelmét is: ha nem szeretnék, hogy csemetéjük a számítógép előtt üljön, viszont azt akarják, hogy rendszeresen sportoljon, akkor jelentkezzenek a 06 / 20 247 0640-es telefonszámon Farkasházy Lászlónál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.