Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. December 18. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Tolvai Renáta lett az Év hangja

Tolvai Renáta lett az Év hangja

Éjfél előtt néhány perccel eldőlt: Tolvai Renáta nyerte meg a 2010 Év hangja címet a TV2 Megasztár című műsorában. A nagyváradi lány Kökény Attilával mérkőzött meg tegnap este, az utolsó pillanatokban még 50-50 százalék volt a sz

Rendkívül szoros volt a verseny egész este Renáta és Attila között, hol az énekesnő, hol pedig vetélytársa vezetett egy-két százalékkal.


A döntés ez esetben teljes egészében a nézőkre volt bízva, a négytagú zsűri pedig szinte nem is fogalmazott meg negatív kritikát. Az ítészek mindkét énekes teljesítményét kimagaslónak találták, a nézők pedig valódi sztárparádét követhettek figyelemmel a képernyők előtt, valamit a Megasztár-stúdiójában: Reni Caramellel, Attila pedig Tóth Verával énekelt duettet, de fellépett Mester Tamás, Rúzsa Magdi és Király Viktor is.

Reni kamerák előtt azt is bevallotta, igazak a pletykák: szerelmes a néhány héttel korábban kiesett Kállay-Saunders Andrásba, és az egész életét le tudná élni vele.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.