Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 29. 09:00, hétfő | Belföld

Tömegverekedés miatt leállították a fesztivált

Tömegverekedés miatt leállították a fesztivált

Több, mint tízezren összeverekedtek a székesfehérvári Fezen fesztiválon vasárnap hajnalban. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint még tart a körülmények tisztázása, az eset után a Fezen szervezői leállították

A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint vasárnap hajnali 3 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Takarodó úton megrendezett zenei fesztiválon több mint tíz ezer ember verekedett össze.

A rendőrök többeket igazoltattak, köztük egy 31 éves székesfehérvári férfit, aki a szóváltás során késsel fenyegetőzött. Vele szemben garázdaság megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
A körülmények tisztázásáért jelenleg is tart az adatgyűjtés, valamint a tanúk felkutatása és kihallgatása.

A Fezen fesztivál szervezői a rendezvény közösségi oldalán azt közölték: körülbelül 15-20 "viselkedni nem tudó látogató" összeverekedett a fesztivál területén vasárnap a hajnali órákban. Információik szerint komolyabb sérülés nem történt, de a rendőrséggel közösen úgy döntöttek, leállítják a rendezvényt a közönség "maradéktalan biztonsága" érdekében.

A szervezők további tájékoztatást a rendőrségi jegyzőkönyvek tartalmának ismeretében ígértek.

Forrás: hirado.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.