Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 11. 06:49, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedés tört ki szombaton késő délután a mátraverebélyi kocsmában, két embert kórházba szállítottak a mentők. A településen éjszakára megerősített járőrszolgálatot biztosít a rendőrség. A rendőrök szerint nincs összef

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a délután négy óra körül történt kocsmai verekedést a bátonyterenyei rendőrök fékezték meg. A kórházba szállítottak állapota úgy tudni nem súlyos. Jelenleg a tanúkat hallgatják ki, a verekedés okát és az abban résztvevők szerepét vizsgálják. A településen éjszakára megerősített járőrszolgálatot biztosít a rendőrség.

A szóvivő cáfolta, hogy összefüggés lenne a szombati verekedés és a december 29-én történtekkel. Akkor két testvérre támadt rá egy öttagú banda. Az egyik megtámadott férfi, valamint 55 éves édesapja akkor könnyű sérüléseket szenvedett, az 52 éves édesanyát viszont életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba. A helyszínre riasztott rendőrök pár órán belül elfogták a 14 és 27 év közti, helybéli támadókat, akik ellen életveszélyt okozó testi sértés, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. Az öt gyanúsítottat az év első napján helyezték előzetes letartóztatásba.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.