Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2010. Január 11. 06:49, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedés tört ki szombaton késő délután a mátraverebélyi kocsmában, két embert kórházba szállítottak a mentők. A településen éjszakára megerősített járőrszolgálatot biztosít a rendőrség. A rendőrök szerint nincs összef

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a délután négy óra körül történt kocsmai verekedést a bátonyterenyei rendőrök fékezték meg. A kórházba szállítottak állapota úgy tudni nem súlyos. Jelenleg a tanúkat hallgatják ki, a verekedés okát és az abban résztvevők szerepét vizsgálják. A településen éjszakára megerősített járőrszolgálatot biztosít a rendőrség.

A szóvivő cáfolta, hogy összefüggés lenne a szombati verekedés és a december 29-én történtekkel. Akkor két testvérre támadt rá egy öttagú banda. Az egyik megtámadott férfi, valamint 55 éves édesapja akkor könnyű sérüléseket szenvedett, az 52 éves édesanyát viszont életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba. A helyszínre riasztott rendőrök pár órán belül elfogták a 14 és 27 év közti, helybéli támadókat, akik ellen életveszélyt okozó testi sértés, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. Az öt gyanúsítottat az év első napján helyezték előzetes letartóztatásba.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

2022. Január 21. 15:05, péntek | Kék hírek

Bedrogozott majd tört-zúzott

A pétervásárai férfi ellen büntetőeljárás indult.

2022. Január 21. 10:02, péntek | Kék hírek

Százmilliós költségvetési kárt okozó bűnbandát számolt fel a NAV

Csaknem százmillió forintos költségvetési kárt okozó bűnszövetséget számoltak fel - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.