Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2010. Január 09. 08:03, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Tönkrement az ivásba Hasselhoff

Tönkrement az ivásba Hasselhoff

Elvesztette a legnagyobb bevételi forrását David Hasselhoff, miután kirúgtak a Csillag Születik zsűrijéből a folytonos részegeskedési miatt. Az elmúlt esztendő második féléve attól zengett, hogy David Hasselhoff miként ittasodott le áll

Most azonban talán majd elgondolkodik, hogy a fékre lépjen. A tévétársaság vezetői ugyanis kidobták az amerikai Csillag Születik zsűrijéből, mert a viselkedésével méltatlanná vált arra, hogy a show egyik jelképe legyen. Ezzel nemcsak a munkája, de a bevételei kétharmadát adó forrás is odalett, vagyis nemcsak, hogy bulizni nem lesz pénze hamarosan, de enni sem.

A Hoff azonban nem tört meg kirúgása hallatán. Szerinte gyönyörű négy évet töltött a műsorban, ami többet köszönhet neki, mint ő a szereplésnek. Valamint az ő szemszögéből nem elbocsátva lett, csak egyszerűen nem hosszabbították meg a szerződését.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.