Városlista
2020. szeptember 18, péntek - Diána

Hírek

2010. Január 09. 08:03, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Tönkrement az ivásba Hasselhoff

Tönkrement az ivásba Hasselhoff

Elvesztette a legnagyobb bevételi forrását David Hasselhoff, miután kirúgtak a Csillag Születik zsűrijéből a folytonos részegeskedési miatt. Az elmúlt esztendő második féléve attól zengett, hogy David Hasselhoff miként ittasodott le áll

Most azonban talán majd elgondolkodik, hogy a fékre lépjen. A tévétársaság vezetői ugyanis kidobták az amerikai Csillag Születik zsűrijéből, mert a viselkedésével méltatlanná vált arra, hogy a show egyik jelképe legyen. Ezzel nemcsak a munkája, de a bevételei kétharmadát adó forrás is odalett, vagyis nemcsak, hogy bulizni nem lesz pénze hamarosan, de enni sem.

A Hoff azonban nem tört meg kirúgása hallatán. Szerinte gyönyörű négy évet töltött a műsorban, ami többet köszönhet neki, mint ő a szereplésnek. Valamint az ő szemszögéből nem elbocsátva lett, csak egyszerűen nem hosszabbították meg a szerződését.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 18. 11:10, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Mediterrán halleves - VIDEÓ

Robi ezen a héten egy különleges mediterrán hallevest készít nekünk! Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 18. 09:03, péntek | Bulvár

Elton John nyolclemezes dobozt jelentet meg tele ritkaságokkal

Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. Az archívumban talált kincsek öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcsei.

2020. Szeptember 17. 08:06, csütörtök | Bulvár

Húsz év óta az első hivatalos Beatles-könyv jelenik meg

Húsz év óta az első hivatalos Beatles-könyv jelenik meg jövő év augusztusában Nagy-Britanniában: a The Beatles: Get Back című kötet az együttes utolsó albuma, a Let It Be történetét meséli el.

2020. Szeptember 12. 07:18, szombat | Bulvár

Magyarország 365 - A tavalyinál is több jelentkező eddig a fotópályázaton

A tavalyinál is többen küldtek eddig képet a Magyarország kormánya által szeptember 1-jén másodszor meghirdetett Magyarország 365 fotópályázatra.