Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. November 14. 11:53, csütörtök | Helyi

Top 5 szórakozóhely Győrben – mutatjuk a listát

Top 5 szórakozóhely Győrben – mutatjuk a listát

Szívesen kieresztenéd a gőzt hétvégén? Vagy egy hétköznap esti iszogatásra neveznél be?

Ha te is a nyugati országrészben élsz, netán pont Győrben, akkor ajánlunk öt helyet, ahol minőségi alkoholt mérnek, jó zenék szólnak és a hajnalig táncolás garantált.

Mamma Mia Club

Ha Győr, akkor Mamma Mia! Tudják ezt a győriek és a környéken élők, hiszen a város egyik legnépszerűbb klubjáról van szó. A belvároshoz közeli szórakozóhelyen két teremmel és két italpulttal is vár, ráadásul a kiszolgálás is extra gyors és kedves. Az ingyenes helyen megfizethető árak vannak és egész este jó zene szól. A party éjféltől indul be, de az biztos, hogy nem fogsz reggelnél előbb hazatérni. A szilveszteri bulijairól is híres a hely.

Westy Hajó étterem és pub

Szeretnél a Dunán ringva vacsorázni és iszogatni? Győrben még ezt is megteheted! A Westy hajó ugyanis egy eredeti Mississippi-gőzhajóból átalakított étterem. A két teremben kényelmesen elfér 30-30 fő. A feeling amerikai, amihez illeszkednek az ételek is. Amerikai hamburgerek, rántott falatok, csirkeszárnyak, de a komolyabb fogások is megtalálhatóak az étlapon. Nyáron terasszal is vár a hajó, ahol hangulatosan lehet borozni, vagy sörözni a naplementében.

Club Neo

Győrben sok éjszakai szórakozóhely van, így a várost nyugodtan hívhatjuk lassan a partik városának is. A Club Neo-ban színvonalas előadók és DJ-k teremtik meg a hangulatot esténként. A napjaink slágereire építő klubban gyakran szólnak klasszikus zenék is, így mindenki megtalálhatja a magának valót, ha bulizna egy jót.

Iparoskör Söröző

Szereted a jó söröket és a kocsmai hangulatot? Irány az Iparoskör, ami egy igazi rocker kocsma. Van zenegép, csocsó, darts, sok-sok asztal és barátságos kiszolgálás, ami mellé kedvezményes árak is dukálnak. A melegszendvicset mindenképpen kóstold meg, mert állítólag világbajnok.

Torony Orlando’s bár

Egy igazi karibi és latin hangulatú bárba keveredhetsz, ha ellátogatsz az Orlando’s-ba, A pultosok nem fukarkodnak a szeszmennyiséggel, rendesen mérik a koktélokba, amit éppen kell. A város legjobb koktéljait itt biztos, hogy megtalálod, aztán már csak rajta múlik, hogy hogyan ér véget az estéd!
Ha mindegyik helyen teltház van, akkor a legjobb megoldás egy házibuli, hiszen ott tuti, hogy nem kell várnod a pultnál, és ha elfáradsz, nyugodtan ledőlhetsz aludni. Ám a jó házibulihoz is érdemes beszerezned az alkoholokat időben, egy héttel előtte. Rendelj online az iDrinks webáruházból a minőségi szeszes italokból, és élvezzétek a haverokkal az otthoni lazítást egy finom whisky, egy jó bor, vagy egy fűszeres gin társaságában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.